Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 3, 2010 in Politic | 6 comments

Ce se intampla la altii?!

Raspuns: toti profesorii concediati „deoarece ca au refuzat sa petreaca mai mult timp cu elevii pentru a ridica nivelul de pregatire si procentajul de absolvire” . Mai multe aici.

6 Comments

 1. Si boardul de unde stia ca situatia s-ar imbunatati daca profesorii ar petrece mai mult timp cu elevii?!
  Mai mult ca sigur elevii performau slab din cauza conditiilor sociale…

  • Ovidiu
   simplist….prea simplist vezi tu problema.

 2. Am citit cu atentie articolul shi se pare situatia este un pic mai complicata. (Central Falls High is one of the lowest-performing schools in Rhode Island. It is in a community where median income is $22,000, census figures show.) Ovidiu a sesizat ceva, dar sunt mai multe cauze care au dus la acest rezultat.
  Insa ce este de retinut este faptul ca superitendentul nu a avut nici o retinere sa concedieze aproape tot staful profesoral !!!.De obicei asha se intampla cand sindicatele (prin reprezentatntii lor) intrec masura bunului simt.
  S-a intaplat shi aici in orashul in care locuiesc, unde propritarul a incetat businessul shi l-a deschis peste 6 luni din nou (neacceptand niciunul din foshtii).
  Deci in concluzie orice „shut in fund (primit) inseamna un pas inainte”:))
  Sa auzim numai de bine!

  • Un emigrant din Canada
   daca aveti timp poate scrieti ceva legat de sindicate si rolul lor impartasindu-ne si experienta din Canada. Sunt sigura ca ar fi o dezbatere interesanta.

 3. Multumesc pentru „invitatie” :”))
  Nu sunt membru de sindicat (shi sper ca viitorul sa nu ma forteze sa fiu), dar pe viitor am sa scriu cate ceva despre sindicatele din Canada(cum sunt organizate, cate sunt, cum functioneaza, etc..).
  Poate parea suspect, pentru unul care este in Romania ca am zis „..viitorul sa nu ma forteze sa ma inrolez in sindicat”. Da in Canada (in intreprinderile unde sunt sindicate) eshti obligat (must) sa fi membru de sindicat alfel nu poti lucra in acea companie (de la un anumit nivel in sus, (exp.manager ) nu poti fi membru sindicat). Deja am inceput povestirea..:))).
  Deci in limita timpului disponibil am sa sciu cate ceva pe viitor.
  sa auzim numai de bine!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.