Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 11, 2016 in Comunicate, Jurnal de campanie, Politic | 0 comments

Buletinul de vot este biletul către o destinație a demnității și prosperității pe care toți românii o merită și la care au muncit din plin. Am votat pentru români și România!

Exprimându-mi votul la Școala Generală numărul 1 din comuna Zorleni

 

Împreună cu doamna primar Paula Hultoană și echipa PSD Zorleni

Ana Birchall: Buletinul de vot este biletul către o destinație a demnității și prosperității pe care toți românii o merită și la care au muncit din plin. Am votat pentru români și România!

DECLARAȚIE DE PRESĂ

 

“În această zi scăldată generos de razele soarelui, am mers cu încredere la vot, pentru că îmi doresc un Parlament profesionist, puternic și performant, pe care oamenii să-l simtă aproape de nevoile lor. Votul este o datorie pe care o îndeplinesc cu optimism și îmi doresc ca fiecare dintre dumneavoastră să utilizați acest drept fundamental pentru a contribui la România aspirațiilor noastre.

Vă invit să votăm pentru o Românie a normalității în care valoarea, profesionalismul si cinstea să primeze! Să votăm pentru un viitor în care familia, tradiția și credința rămân valori fundamentale ale unui popor prea des încercat de meandrele istoriei!

Îndemnul meu se îndreaptă atât către tinerii care abia au pășit pe scena maturității, dar și către cei vârstnici, a căror înțelepciune și experiență reprezintă o comoară ce trebuie valorificată în beneficiul unui viitor mai bun.

Buletinul de vot este biletul către o destinație a demnității și properității pe care toți românii o merită și la care au muncit din plin. Sper ca în această zi să ne regăsim puterea de a fi uniți în jurul acelor obiective și valori care ne reprezintă și care ne pot reda locul binemeritat în lume. România are un potențial enorm ce așteaptă să fie descătușat”, a declarat deputatul PSD, Ana Birchall, la ieșirea de la urne.

„Vă invit să mergeți la vot! Viitorul României depinde de fiecare dintre noi!”, este îndemnul cu care a conchis Ana Birchall, candidata Partidului Social Democrat pentru un loc în Camera Deputaților.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.