Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 24, 2015 in Politic | 2 comments

Băncile încep să se arate deschise la soluţii responsabile faţă de debitorii cu credite CHF

Untitled

La mai bine de o lună de la debutul crizei francului elveţian, două bănci încep să se arate deschise la soluţii responsabile faţă de debitorii cu credite CHF. Este un semnal bun, care era aşteptat de oamenii sufocaţi de creşterea peste noapte a ratelor din cauza fluctuaţiilor cursului valutar şi sper că şi alte bănci vor urma acest exemplu şi vor veni la masa negocierilor.

Doar când se vor aşeza cu toţii în mod real la masa discuţiilor, clienţii şi băncile deopotrivă, vor putea fi găsite acele soluţii de echilibru la această problemă socială gravă cu care se confruntă mulţi dintre semenii noştri. Îi rog pe cei care urmăresc pagina mea şi se află în situaţia de a fi contractat un credit CHF să scrie cum privesc propunerile anunţate luni de instituţiile financiare şi despre modul cum decurg negocierile cu creditorii.

2 Comments

  1. Bancile nu negociaza nimic , este apa de plaoie . Pana nu se implica politicul , dar in adevaratul sens al cuvantului , nu se rezolva nimic . Se va intampla ca in celebrul banc romanesc …taci si suge … Este valabil si pentru debitori si pentru politicieni . Este tara lui Papura Voda si fiecare face ce vrea . Bancile sub aripa B.N.R. -ului sunt stat in stat . Stand la coada sa-mi platesc rata la banca am auzit persoane invocand gruparea ISIS , singura care ar putea interveni in sistemul bancar , poate au dreptate anumite persoane in felul acesta se va lua o masura benefica si pentru romani . Pacat pana unde s-a ajuns.

  2. Buna ziua

    As dori sa stiu cand se voteaza Legea insolventei persoanelor fizice. Nu se aude nimic de aceasta lege necesara.

    Multumesc.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.