Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 8, 2014 in Politic | 0 comments

Azi în Pogana

Astăzi am avut bucuria să particip la sărbătoarea satului Pogana cu ocazia Hramului Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât, pe lângă slujba religioasă, am avut ocazia să mă reîntâlnesc cu oamenii frumoși din colegiul meu de pe Valea Tutovei. Sărbătoarea satului a fost încununată de aniversarea familiilor din Pogana, Iana, Perieni, Grivița și Bogdănești care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Pe lângă frumusețea momentului rămân cu imaginea unor români frumoși, ancorați în tradiție, un exemplu de statornicie și credință în Dumnezeu. De la sărbătoare nu puteau lipsi frumoșii și talentații copii ai Școlii Gimnaziale nr. 1 din Pogana, care au suținut un moment artistic ce a dovedit încă o dată talentul și dăruirea care stă în generațiile care vin. Mă bucur că m-a învrednicit Dumnezeu să fiu parte la un moment de sărbătoare specific românesc alături de moldovenii plini de viață și credință din colegiul meu.

Felicitări primarilor acestor minunate comune și mulțumiri speciale domnului Mihai Nicolae, președinte al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” Bârlad.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.