Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 5, 2010 in Politic, Profesional | 3 comments

Atentie la art. XI din Ordonanta de urgenta nr. 54/2010

care cuprinde dispozitii privind raspunderea solidara a administratorilor pentru obligatiile de plata restante ale debitorului declarat insolvabil (NU INSOLVENT) . Echipa mea a pregatit un client alert pe care il puteti gasi aici.

3 Comments

  1. Nu m-am prins… Care este diferenţa dintre insolvabil şi insolvent. Din punct de vedere lingvistic este acelaşi lucru, din punct de vedere juridic este o diferenţă?

  2. Nu va suparati, dar va rog sa-mi permiteti sa va sugerez ceva: ar fi bine ca textul sa fie scris si in limba romana. M-am uitat pe site-ul http://www.birisgoran.ro/. Inteleg ca firma este in Romania, in Bucuresti, nu? Si, din cate am putut constata, numele celor din echipa sunt, toate, romanesti.Totusi tot site-ul este in limba engleza. N-am vazut ca as putea sa-l accesez si in limba romana. Borsura firmei este integral in limba engleza. Cred ca ar fi bine sa putem accesa site-ul si in limba romana. Nu ca ar fi ceva in neregula cu limba engleza. Mi s-ar parea potrivit sa existe posibilitatea accesarii lui atat in romana cat si in engleza (chiar, eventual, si intr-o alta limba de circulatie, spre ex: germana, franceza, etc). Iar in ceea ce priveste brosura firmei, la fel. Ar fi bine, ca pe langa limba engleza, s-o putem citi si in limba romana. Este doar o sugestie. Am vazut ca faceti parte din echipa. Daca doriti si vi se pare buna sugestia mea, sa o transmiteti mai departe, la firma, pentru actualizarea site-ului in limba romana.

  3. Subscriu si eu la comentariul facut de Bibliotecarul. Poate ne explicati, in doua cuvinte, diferenta dintre insolvabil si insolvent. O precizare nu ar strica, pentru ca nu poti cunoaste toate subtilitatile juridice, mai ales daca nu esti in domeniu. Dar chestiunea prezinta, fara indoiala, interes si este bine ca lucrurile sa fie lamurite si pentru cei ce nu sunt specialisti in domeniu si nu au cum sa cunoasca, asa cum am mai zis, toate subtilitatile problemei. Multumesc anticipat!
    Am trimis acest comentariu ceva mai devreme si nu mi-a aparut pe ecran. Sper sa nu fi ajuns direct in spam…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.