Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 22, 2017 in International, Politic | 0 comments

Atacuri teroriste la Londra

Am aflat cu profundă tristețe și cu mare îngrijorare vestea că două persoane și-au pierdut viața, iar alte câteva zeci au fost rănite astăzi la Londra, în două incidente catalogate drept atacuri teroriste de către poliția britanică. Este deplorabil că în această zi în care am comemorat un an de la atentatele de la Bruxelles, astfel de atacuri abominabile au loc, din nou, într-o capitală din Europa, unde locuiesc milioane de oameni.
Și mai îngrijorător este că însăși Theresa May, premierul Marii Britanii, s-a aflat în imediata apropiere a atacului de lângă Parlamentul britanic.
Din păcate, astfel de acte teroriste ne determină să reflectăm asupra acestui fenomen contemporan atât de lamentabil, o amenințare constantă asupra vieții noastre. Este momentul să lucrăm împreună la eradicarea acestui flagel și să luăm cele mai bune măsuri pentru a stopa asemenea atacuri, oferind astfel tuturor oamenilor o viață în pace și siguranță.
Un gând bun merge către victimele care au trecut prin aceste clipe de coșmar și o rugăciune către sufletele celor care au sfârșit atât de tragic.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.