Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 16, 2014 in Politic | 2 comments

Astăzi am votat pentru un președinte care să iubească România, care să-i reprezinte pe vasluieni și pe toți românii cu cinste, cu respect, cu mândrie și cu demnitate în țară și în străinătate. Am votat pentru un președinte mândru că este român

Astăzi am votat pentru un președinte care să iubească România, care să-i respecte și să-i reprezinte pe toți vasluienii și pe toți românii cu cinste, cu demnitate și mândrie în țară și în străinătate. Astăzi am votat pentru un președinte care să-i unească pe români! Astăzi am votat pentru ca schimbarea să fie dusă până la capăt!

Am încrederea că atât românii din diaspora, cât și cei de acasă vor ieși astăzi la vot pentru a-și alege președintele. Am încredere în dorința românilor de a alege un alt model de președinte, un președinte capabil să construiască, nu să dezbine, un președinte care să-i unească pe români în jurul unui proiect de țară care să valorifice potențialul României, care să reprezinte interesul național. Avem nevoie de un președinte care să iubească România și pe români.

Îi rog pe toți vasluienii, pe toți românii din țară și din străinătate să vină la vot. Fiecare vot este important, fiecare vot contează. Fiecare vot este o cărămidă importantă adăugată la fundația modelului de președinte pe care România îl va avea pentru următorii 5 ani. Prin votul de astăzi fiecare român poate contribui activ și decisiv la viitorul României. Avem nevoie de un președinte legitim care să ne reprezinte cu fruntea sus în țară și în lume. Votul de astăzi al românilor ne va da un președinte european cu anvergură internațională cu care, împreună vom construi un viitor mai bun pentru copiii noștri.

 

2 Comments

  1. Citez”Am încrederea că atât românii din diaspora, cât și cei de acasă vor ieși astăzi la vot pentru a-și alege președintele.”

    Dupa cum ai observat cam toata lumea si-a facut datoria si a iesit la vot. Poprul a ales si tin sa te felicit pe tine si PSD pentru felul cum au fost organizate alegerile in afara Romaniei..:)))Daca ai observat am avut bunul simt si nu am mai scris pe acest blog de cand ati intrat la guvernare.Acum nu am putut sa ma abtin sa va felicit!.))
    Sa auzim numai de bine!

  2. Si eu va felicit. Ati fost extraordinari! Eu am votat in Londra si nu erau 3 persoane in sectia de votare. Ce s-a dat la TV au fost filmari mai vechi de la elegerea presedintelui Lituaniei. Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.