Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 11, 2017 in Politic, Social | 0 comments

Am votat pentru Programul ”Masa Caldă în școală”

Astăzi am votat în plenul Camerei Deputaților pentru adoptarea Ordonanţei de urgenţă nr.72/2016 privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 50 de grădinițe și școli de stat. Mă bucură faptul că pe durata acestui an școlar, copiii din unitățile de învățământ prevăzute în Ordonanţa de urgenţă vor avea parte zilnic de un pachet alimentar sau o masă caldă în mod gratuit.

Este foarte important ca astfel de măsuri să nu rămână singulare și ca acest program-pilot să fie dezvoltat și extins, pe modelul unui alt program la care eu țin foarte mult, și anume “Fiecare copil în grădiniță”.  Așa cum am afirmat mereu, este datoria noastră să oferim fiecărui copil din această ţară acces la educaţie în mod egal şi nediscriminatoriu, indiferent de mediul din care provine.

Educația este cea mai bună moștenire pe care putem să o lăsăm copiilor noştri, iar fiecare investiție în educația lor reprezintă o investiție în viitor, nu o cheltuială bugetară.

https://www.agerpres.ro/comunicate/2017/04/11/comunicat-de-presa-camera-deputatilor-14-25-37

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.