Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 27, 2016 in Economic, Politic, Social | 0 comments

Aerul campaniei electorale pare a-i împinge pe liberali către asumarea unor merite care nu le revin

official

Parcurgând presa locală de astăzi am observat că reprezentanții partidului PNL, în speță domnul senator Nelu Tătaru, trebuie să călătorească până la Iași ca să afle că lucrările la centura ocolitoare a Bârladului sunt bugetate și preconizate pentru a începe în perioada imediat următoare.

Aerul campaniei electorale pare a-i împinge pe liberali către asumarea unor merite care nu le revin. Dacă reprezentanții marelui Partid Național Liberal tot nu au făcut nimic pentru oamenii din Județul Vaslui, sunt de acord să se laude cu realizările PSD, dar să spună adevărul şi să menționeze că Ana Birchall și Adrian Solomon au fost cei care, prin amendamentul depus la Comisia pentru buget din Camera Deputaților, au asigurat finanțarea unui proiect vital pentru dezvoltarea Bârladului și pentru viața oamenilor din acest frumos oraș.

În calitate de deputat de Vaslui, m-am luptat pentru obținerea unei finanțări pentru modernizarea centurii Bârladului, iar drept mărturie stă amendamentul meu și al domnului deputat Solomon, susținut de colegele și colegii din PSD, admis în Anexa nr.3/24/29 a bugetului Ministerului Transporturilor din Legea Bugetului de Stat nr. 339/2015 (pe site-ul Camerei Deputaţilor, pagina 19 în document – http://www.cdep.ro/comisii/buget/pdf/2015/rp876.pdf), care asigură atât finanțarea necesară, cât și cadrul legal pentru a începe lucrările la centura Bârladului.

Ulterior, am formulat interpelări și întrebări adresate ministrului Transporturilor, conducerii Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) și Companiei Naționale de Investiții (CNI) pentru a solicita prezentarea situaţiei la zi şi urgentarea demarării procedurilor de licitaţie, dat fiind faptul că proiectul este deja bugetat, astfel încât lucrările la acest obiectiv să poată începe în cel mai scurt timp.

Campania electorală bate la ușă, dar cu toate acestea ar trebui să ne păstrăm onestitatea și să le spunem oamenilor din Vaslui ceea ce am făcut pentru ei și nu să ne lăudăm cu munca altora.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.