Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 24, 2008 in Politic | 8 comments

Noi atacuri la persoana

De cateva luni eu si familia mea suntem tinta unei campanii mizerabile de defaimare a numelui meu.
Multa lume m-a intrebat de ce nu am reactionat. Am inteles sa nu reactionez pentru ca asemenea mizerii nu trebuie comentate .
Din pacate acesta este modul in care unii inteleg politica in Romania, actionandu-se prin atacuri la persoana, nu asupra activitatii politice sau profesionale.
Apreciez dezmintirea aparuta astazi in cotidianul 7Plus:

Cine incearca s-o scoata din politica pe Ana Birchall?
In ziarul nostru de ieri a aparut un comentariu pe tema unor informatii aparute in presa, in legatura cu tinara politiciana Ana Birchall si stenogramele unor convorbiri telefonice ale sale. Ne cerem scuze daca informatiile preluate de noi au adus prejudicii familiei sale, parintilor, sotului, copilului. Raminem la parerea ca impotriva Anei Birchall s-a declansat o campanie concertata de compromitere a imaginii ca om politic, dar si ca persoana privata. Se pare ca este urmarita pas cu pas, iar convorbirile sale telefonice sint ascultate ilegal, fie de serviciile secrete, fie de o firma particulara de detectivi. In mod evident, cei care au dat comanda pentru aceasta „executie” publica, incercind s-o lege la stilpul infamiei pe Ana Birchall, sint chiar colegi de-ai sai, din interiorul PSD, care vad in tinara scolita la Universitatea Yale o concurenta destul de redutabila in cursa pentru pozitii importante in ierarhia de stat.

8 Comments

 1. Cine incearca sa va scoata din politica? Pot sa va dau o informatie: Magda Bistriceanu.

 2. Nu va lasati pusa la pamant,doamna BIRCHALL,pt ca orice ar spune unul si altul..sunteti o doamna.

 3. @Anaxor

  Multumesc mult.

 4. Distinsa Doamna , dupa cum Dumneavoastra bine ati spus Talentul danseaza , iar imitatia topaie!
  Se pare ca imitatia doreste a topaii in jurul talentului Dumneavoastra!
  Va felicit oricum pentru un lucru rar intalnit printre politicienii romani, nu aveti o imagine construita pe social si mondenitate exagerata si glossy(ieftina), tocmai de aceea nu va putea nimeni sa va doboare prestigiul si reputatia,care este profesionala pana la urma nu politica!
  Succe si imi pare rau ca va pot vota in judetul Timis!
  Cu apreciere si respect,
  Burca Alice

 5. Succes si imi pare rau ca nu va pot vota in judetul timis!
  Imi cer scuze pentru greseala gramaticala nevoita !
  Dinou
  Best regards!

 6. „Doamna” frustrata parvenita va rugam nu va mai dati aere de Doamna si nu ne mai aburiti cu studiile si job-ul dnv. ca stim cu totii ca cea mai mare realizare si singura de altfel de care ati fost in stare este aceea de a fi casatorita fullstop…in rest no comment stim cu totii de experienta fulminanta care va lispeste cu desavarsire, de frumusetea rapitoare dar inexistenta si de cultura din inatla societate pretinsa a fi dobandita peste noapte…Ar fi multe de spus dar cel mai deranjant lucru e faptul ca toate lichele vor sa iasa in fata expunandu-se si aratand cu degetil desi ele au fost toata viata nimic altceva decat niste paraziti si cu asta am spus totul!

  • Anonim alias Cristiana Buterchi
   daca doriti sa mai scrieti pe acest blog va rog sa folositi un limbaj adecvat. Daca doriti sa jigniti si sa insultati este pur problema dvs. dar nu la mine pe blog. Multumesc.

 7. Cristiana, cred ca invidia ta multipla, pe elegantza, studiile, frumusetea, familia, cultura s.a.m.d. Anei, are deja conotatii patologice. Adreseaza-te cu incredere unui specialist, pentru ca simpla eliminare a veninului pe diverse bloguri nu iti va fi suficienta.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.