Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 26, 2010 in Politic | 4 comments

2 date importante de care depinde viitorul PSD

4 februarie = Consiliul National; 20 februarie = Congresul Extraordinar.

4 Comments

 1. Spunea cineva, dacă se grăbeşte totul în ianuarie, atunci a câştigat gruparea Geoană, dacă se duce totul în februarie, au câştigat ceilalţi… parcă doamna Corina Dragotescu, dar nu aş băga mâna în foc.

 2. Bibliotecaru
  mi-as dori sa vad o lupta pe idei si proiecte nu numai pentru un scaun

 3. Geoana este facut responsabil pt esecul de la pewzidentiale…oare poate fi vinovat doar un om pt asta,pt ca oamenii au votat sa le fie mai…rau???
  In alta ordine de ideei ma intreb:daca suntem atat de bogati incat ne oferim sa dam bani la altii fara sa ii mai cerem inapoi de ce saracia avem atatia someri?
  Si raspund asa:de aia ,pt ca asa am votat:(

 4. Pt ce-o fii nevoie de functii executive intr-un partid?!
  Partidul ar tb sa renunte la functii mandatate pe o perioada, eventual Consiliul National ar putea initia proiecte la propunerea Consiliilor Judetene/locale de partid si executivii de la un moment dat sa fie sefii priectelor in curs. Astfel, membrilor/activistilor din teritoriu le-ar creste autoritatea si responsabilitate, iar partidul ar devenii mai viu. Rezulta 2 avantaje:
  – o politica de stanga in concordanta cu situatia reala din teritoriu
  – o autoritate descentralizata si mult mai legitima.
  In felul asta, Ana, proiectele la care te gandesti ar fii cu siguranta singura arma in obtinerea de autoritate. Dar sigur, realitatea e alta, PSD va avea un o echipa de conducere cu mari puteri executive, unde meritocratia se va juca la ruleta candidatilor mai mult sau mai putin competenti, mai bine sau mai rau intentionati 🙁

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.