Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 1, 2014 in Personal | 0 comments

Un secol de viață

Astăzi, împreună cu domnul Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, domnul Corneliu Bichinet, vicepreședintele Consiliului Județean, domnul prefect Andrei Puica, domnul colonel Ioan Costin, comandantul Centrului Militar Județean Vaslui, domnul Aurel Turcu, primarul comunei Dragomirești și domnul viceprimar Benone Grigore am avut deosebita bucurie de a-l sărbători alături de familia sa pe Neculai Gheorghiu, care împlinește un secol de viață, fiind o mărturie a istoriei moldovenilor de pe frumoasa Vale a Tutovei.

Bunicul Neculai Gheorghiu, de loc din comuna Dragomireşti, tată a şapte copii, a cunoscut binecuvântarea lui Dumnezeu de a ajunge la această frumoasă vârsta cu demnitate şi cu mulţumirea unei vieţi trăite frumos şi din plin. Dincolo de impresionanta vârstă, am fost mişcată într-un mod cald de povestea de viaţă a unui român reprezentativ pentru neamul său aşa cum sunt mii de bătrâni din această ţară care trăiesc într-un firesc al virtuţii ce vine parcă din alte timpuri.

Pământul pe care l-a lucrat cu truda palmelor sale i-a oferit stabilitatea şi posibilitatea de a ajunge să îşi vadă roadele unei vieţi cu adevărat pline. Dumnezeu să îi dea sănătate, iar noi, cei mai tineri, putem vedea în bătrânul Neculai statornicia unui neam ce şi-a înfipt bine rădăcinile în pământul acestui colţ de rai. Neculai Gheorghiu este fărâma de istorie care ne ajută să mergem înainte cu încredere şi nădejde că poporul care are asemenea trecut poate avea un viitor frumos. La mulţi ani și tot ce este mai bun și mai frumos pentru dumneavoastră și pentru familia dumneavoastră!

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.