Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 1, 2012 in Aparitii media, Economic, Personal, Politic | 2 comments

Participare emisiune TV

Vineri 2 martie la The Money Channel incepand cu ora 13.15 pm. Vom discuta despre Tratatul de Stabilitate, Coordonare si Guvernare a Uniunii Economice. Voi ce parere aveti? Care sunt avantajele si /sau dezavantajele pentru Romania?

2 Comments

  1. Dezavantajele pentru România este că noi ne propunem lucruri minunate când propunem un Buget şi obţinem ceva ce nici cu gândul nu gândeam la început. Cum îşi închipuie cineva că în România se pot respecta astfel de parametrii? Poate dacă statistica îi coafează cumsecade, altfel nu-mi dau seama cum.

  2. servus, degeaba fac ei ceea ce cred, este imposibil sa ajunga ca si USA, Romania are nevoie de o revolutie totala ca sa nu-i spun catastrofa politica, toata aceasta clasa politica este terminata,tinerii invata de la cei ” batrini ” si ce invata ?!!!, aceleasi metehne, aceleasi metode de furtisaguri, aceleasi magarii,aceleasi compromisuri, ACELASI CIOLAN IMPARTIT DE 22 DE ANI LA ACELEASI GURI ca-s de dreapta sau de stinga etc, si sa nu credeti ca ei au inventat roata, au facut-o asa zisele popoare civilizate cu decenii in urma, va doresc pace si liniste sufletasca

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.