Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 3, 2014 in Personal | 1 comment

Minciuna traversează lumea până când adevărul are timp să se trezească din somn

Ieri, în cadrul unei emisiuni TV, am fost victima unui atac mârșav și grosolan din partea unui alt invitat de platou. Nu pot găsi cuvinte care să exprime furia pe care o simt, de ani de zile, cu privire la incidentul acuzat și atribuit în mod cât se poate de fals persoanei mele. Acesta a reprezentat, așa cum am spus de la început și ulterior demonstrat inclusiv în față instanțelor de judecată, o campanie de denigrare și defăimare cu informații false cu scopul clar de a mă elimină din politică. Respectivul domn politician a oferit un ecou acestei campanii de denigrare și defăimare, coborând la un nivel absolut inimaginabil, care nu poate fi descris în cuvinte.

Se spune că o minciună traversează lumea până când adevărul are timp să se trezească din somn. Ei bine, ieri am privit minciuna în ochi, având adevărul de partea mea. Nu i-a prea stat bine invitatului.

Cu toate acestea, consider, dintr-un alt punct de vedere, că am reacționat la cald și emoțional. Am spus adevărul toată viața și, ieri, nu m-am putut abține din a-i răspunde invitatului de platou, menționând un detaliu legat de sănătatea tatălui meu care în ultimile săptămâni a fost foarte gravă și numai datorită ajutorului primit de la Dumnezeu și măiestriei unor medici români de excepție a trecut cu bine peste o operație pe creier extrem de dificilă și complicată.

Deși starea de sănătate a tatălui meu are directă legătură cu campania de defăimare și denigrare în care am fost târâtă în 2008, o campanie iresponsabilă și josnică de pe urma căreia au suferit persoane dragi mie, consider că nu este corect pentru tăticu să-i leg bunul nume de situația forțată și mincinoasă în care am fost târâtă în emisiunea de ieri. Creștinește este să ierți, iar eu mă consider un om cu pielea deja tăbăcită de politica românească, dar nu pot acceptă răul făcut în continuare familiei mele.

Așadar, i-am cerut scuze tatălui meu și revin prin a spune, cu seriozitate și hotărâre, că orice atac similar adresat mie își va găsi răspunsul în justiție.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și încurajări. Vă mulțumesc cu aceiași gratitudine și prietenie!

1 Comment

 1. Dacă aveţi impresia că cei ce mereu v-au fost alături sau cei de-al de mine mai pot fi influenţaţi de bădărănia, prostia şi reaua credinţă a unor „domni politicieni” sunteţi un copil mare (politicieni hai treacă-meargă deoarece au fost votaţi, dar DOMNI? …. CARE DOMNI? CE DOMNI? UNDE DOMNI? ….. domnii în politică, deocamdată, sunt rara avis doamnă!)

  PERSIFLAŢI-I DOAMNĂ!
  Persiflaţi-i şi faceţi haz de necazul lor, căci cei infestaţi cu bădărănie, prostie şi rea credinţă sunt la mare necaz.

  Exprim o părere:
  IOAN PETRESCU DE URGENT TREBUIE SĂ IASĂ DE SUB LUMINA REFLECTOARELOR. NEINIŢIATĂ ÎN ALE PORCĂRIILOR DÂMBOVIŢENE EA ESTE O PRADĂ UŞOARĂ PENTRU HIENELE MEDIA!
  ÎNTR-O LUME ÎN CARE GAZETĂRIA FĂCUTĂ CU BUNĂ-CREDINŢĂ NU MAI EXISTĂ, O DOMNIŞORICĂ CU PREGĂTIREA EI NU ARE CE CĂUTA SUB LUMINA REFLECTOARELOR. TREBUIE SĂ FIE CONŞTIENTĂ CĂ EA ARE UN SATUT! ARE CARTE MULTĂ ŞI CARTEA ESTE O ARMĂ REDUTABILĂ ÎMPOTRIVA HIENELOR! TREBUIE SĂ FIE DURĂ ŞI FERMĂ. APARIŢII FOARTE RARE ŞI DOAR LA OBIECT! îN REST, BIROUL DE PRESĂ ŞI ÎN SPECIAL PURTĂTORUL DE CUVÂNT, SĂ BINEVOIASCĂ A-ŞI FACE TREABA! DACĂ NU SUNT ÎN STARE ROIU’! SĂ VINĂ CEI CE POT FACE FAŢĂ UNEI ASEMENEA OBLIGAŢII!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.