Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 25, 2017 in Comunicate, Personal | 0 comments

Mesaj pentru toți cei care mi-ați scris în ultima vreme în legatură cu problema creditelor în franci elvețieni

Îmi pare nespus de rău și am un mare regret că un proiect în care am investit timp, muncă, suflet și energie este astăzi aproape de a fi blocat definitiv de sesizarea pe care Guvernul tehnocrat a făcut-o la Curtea Constituțională. Conversia creditelor a fost una dintre legile pentru care m-am luptat, alături de insolvența persoanelor fizice, încă de la începutul anului 2014 împotriva tuturor obstacolelor, de multe ori fiind singură împotriva unui sistem și a unor interese foarte puternice.

Este dureros pentru mine să văd astăzi blocat un proiect în care am crezut, dar care a fost folosit de unii doar pentru a capitaliza imagine. Încă din luna august anul trecut, în  toate discuțiile pe care le-am avut pe această temă, am avertizat, chiar cu riscul asumat de a fi luată pe nedrept ca țintă de unii sau alții, că legea, în forma susținută de reprezentanții Grupului Clienților cu Credite în CHF (GCCC), prezintă anumite riscuri de neconstituționalitate.

Sunt în continuare alături de miile de români aflați în acest impas financiar cu tot ce pot din punct de vedere legal, însă pârghiile de acțiune sunt în acest moment foarte puține și presupun parcurgerea unui proces legislativ care necesită timp. Îmi pare nespus de rău de toți cei care sunt într-o situație extrem de fragilă din punct de vedere financiar și fără o soluție legală la dispoziție, dar, din păcate, am anticipat acest deznodământ posibil într-un moment în care a spune adevărul era sinonim cu a fi dușmanul tuturor.

Trebuie să nu ne pierdem încrederea și să vedem care sunt posibilitățile în acest moment și ce putem face pe viitor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.