Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 8, 2016 in Jurnal de campanie, Personal, Politic | 0 comments

Echipa PSD în Pădureni

Întâlnirile cu vasluienii au continuat astăzi în comuna Pădureni unde alături de gazdele noastre domnul primar Temistocle  Diaconu și domnul viceprimar Costică Pascal, dar și împreună cu domnul președinte Dumitru Buzatu, cu domnii Adrian Solomon, Traian Petcu și Aurel Căciulă am avut prilejul să revenim asupra celor mai presante teme cu care comunitățile de aici se confruntă. Aspirațiile localnicilor sunt absolut firești, și din fericire stă în puterea noastră să producem schimbarea. Munca trebuie valorificată, iar resursele naturale trebuie, de asemenea, utilizate la adevăratul lor potențial.

Gospodăriile oamenilor pot deveni fermele și microfermele de mâine, adevărate surse de produse naturale și sănătoase extrem de căutate în întreaga Europă. Un sistem de irigații bine pus la punct reprezintă unul din proiectele mari ale Partidului Social Democrat prin care agricultura nu va mai fi un joc de noroc, ci un sector predictibil și generator de creștere economică.

Programul PSD pentru agricultură prevede un complex de măsuri de o forță fără precedent. Astfel, producția obținută la costuri decente prin eliminarea impozitului pe terenurile lucrate și reducerea la zero a impozitului pe utilaje agricole nu se va risipi la prețuri derizorii, ci va fi preluată în centrele de colectare și procesare în care statul va investi masiv.

O inițiativă extrem de importantă ce va fi implementată de guvernarea PSD începând cu martie 2017 vizează eliminarea TVA-ului la toate materiile prime și serviciile din agricultură. În acest fel românii vor beneficia de produse autohtone la prețuri reduse, în vreme ce competitivitatea fermierilor români pe piața europeană va crește considerabil.

#ÎndrăzneștesăcreziînRomânia

Save

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.