Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 8, 2016 in Personal, Politic | 2 comments

Echipa de campanie PSD în Huși

Împreună cu domnul primar Ciupilan Ioan, doamna viceprimar Liliana Catargiu, domnii Aurel Căciulă şi Traian Petcu, candidaţi la Camera Deputaților și alături de echipa de consilieri locali, ne-am întâlnit cu vasluienii din Huși, un oraș de oameni gospodari, cu un primar destoinic, într-un loc plin de istorie din Moldova Sfântului voievod Ștefan cel Mare. Căldura și dragostea cu care ne-au primit hușenii au fost pentru mine antitodul cel mai potrivit pentru a nu simți frigul de afară. Mulțumesc de asemenea voluntarilor care ne-au însoțit pe parcursul zilei și al căror entuziasm ne-a dat puterea să nu simțim iarna tot mai prezentă în aceste zile în județul Vaslui.

Pe 11 decembrie am încredere în alegerea lor, în votul pe care îl vor da și sper ca măsurile propuse în programul de guvernare de către echipa PSD să îi fi convins.

Dacă alegătorii din Huși și din țară ne vor încredinţa votul lor duminică, îi asigur că PSD va continua să se pună în slujba cetățeanului pentru a duce cât mai mulți români în clasa de mijloc, pentru a asigura României o creștere economică sustenabilă care să se regăsească în venituri mai mari pentru populație și pentru a asigura în continuare un climat de securitate și stabilitate în regiune.

#ÎndrăzneștesăcreziînRomânia!

Doamna Buda Sterica, o femeie plină de energie, care mi-a vorbit despre încrederea pe care o are în echipa PSD și de așteptările pe care le are de la noi

Alături de doamna Meda Mihaela Filon, o moldoveancă autentică care ne-a împărtășit din gândurile și speranțele ei pentru România

Alături de domnul Petrică Florea, îndrăznim să credem în România

 

Save

2 Comments

  1. Mi-ati placut cu caciulita asta rosie si cu ochelari! 🙂 E super tare!! 🙂 Dar cum de va venit ideea? Pentru ca, dupa cat mi se pare mie cel putin, e atipic in pesedism asa ceva. Acolo trebuie, in campanie, sa arati ca tovarasa Caty ;), asta ca sa dau doar un singur exemplu. Om serios, cadru de nadejde al partidului!! Sa ai acel nu-stiu-ce care sa aminteasca oamenilor de ceva de dinainte de 1989. Dl. Ion Iliescu avea celebrul basc, de care nu s-a despartit, fireste, niciodata.

    Pe cand Dvs. aratati altfel, si e foarte bine asa! Aveti ceva din Pantera Roz, doar ca aveti caciulita aceea rosie! 🙂 Nu e rau deloc!! 🙂

  2. Să vă ajute Dumnezeu ca să faceți ceva și pentru oameni. Social-democrația e singura doctrină politică cu față umană.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.