Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 12, 2008 in Jurnal de campanie | 8 comments

Dupa Detroit şi Windsor (Canada), campania electorală continuă la Chicago

Zilele trecute, am avut întâlniri cu comunităţile de români din Detroit, Michigan. Am mers şi în Canada, pentru a mă întâlni cu românii din regiunea Windsor.
Am prezentat românilor proiectele pe care le propun şi le susţin în sprijinul lor. Voi susţine în Parlament subvenţionarea Bisericilor, indiferent de ce cult aparţin şi totodată subvenţionarea şcolilor româneşti şi a aşezămintelor sociale şi culturale de pe lângă aceste Biserici. Voi face toate eforturile necesare pentru păstrarea limbii, a istoriei şi a culturii româneşti şi pentru promovarea tradiţiilor, datinilor şi obiceiurilor româneşti în străinătate.
Mâine, joi, 13 noiembrie, la ora 6.30 pm, voi fi în sala sociala a Bisericii Greco-Catolice Sfinţii Petru şi Pavel, 3107 West Fullerton, Chicago, Illinois.
Vă aştept să ne cunoaştem şi să îmi acordaţi încrederea să fiu reprezentantul dumneavoastră în Parlamentul României.
În continuare, aştept mesajele dumneavoastră la adresa ana arond anabirchall punct ro sau la telefon 1 – 3478941508.

8 Comments

 1. Va urez din suflet mult mult succes in alegeri si am speranta ca veti fi votata deoarece cu siguranta americanii stiu ca nu vorbele ce se spun despre un om conteaza ci ceea ce face si daruieste acel om.Asa cum la alegerile prezidentiale poporul american ne-a dat o lectie despre ce inseamna sa fii nonrasist si acum la aceste alegeri ,romanii de acolo vor arata tuturor ca stiu ce inseamna un om de valoare ,alegandu-va.Sper sa colaboram la proiect dupa alegeri.Succese succesive va doresc!

 2. Doamna Birchall sper ca intalnirea cu cei din Chicago sa fie la fel de interesanta ca si cea din Detroit unde proiectele pe care ni le-ati prezentat au fost foarte interesante si multumesc pe aceasta cale ca ne-ati ascultat.Va urez succes

 3. Sper ca veti fi primita cum meritati asa cum s-a intamplat si in Florida. Sa aveti o intrevedere de succes si inca odata sper ca romanii din diaspora sa isi de-a seama ca sunteti potrivita pentru a le reprezenta interesele

 4. Cei care modereaza aceasta pagina, caci Ana daca apuca sa o vada o data pe zi, aveti demnitatea si nu stergeti posturile. Numai in comunism critica nu era acceptata.

 5. Domnule, nu avem nimic impotriva criticilor si a dezbaterilor de idei ASUMATE, insa din moment ce dumneavoastra nu va asumati mesajele(prin furnizarea unor date reale) noi ne rezervam dreptul de a refuza aceste mesaje.
  Mesajele nu se refera la Ana Birchall, la cine este ea ci la povesti pe care incercam cu totii sa le depasim. Am fi bucurosi sa le publicam daca ar fi formulate in conformitate cu legile, adica fara injurii, calomnii, defaimari.

  In alta ordine de idei, incercand sa pun cateva mesaje pe site-urile acelor 90% la suta la care va referiti dumneavoastra ne lovim de injuraturi, neacceptarea mesajelor si chiar banarea ip-urilor noastre.

  De asemenea, tin sa va reamintesc faptul ca acei 90% au aceeasi origine cu oamenii pe care ii infierati.

  Va multumim pentru intelegere si revin cu rugamintea de a va asuma cele ce scrieti prin furnizarea numelui si datelor dumneavoastra reale.
  Cu deosebit respect,
  ADMINISTRATORUL.

 6. Draga Ana, daca acum nu raspunzi mesajelor alegatorilor, cand ar trebui sa alergi din zori si pana in seara pentru a-ti castiga locul, apai dupa alegeri, sanatae si-un praz verde.
  Pe tine te-au bagat la inaintare pentru ca oricum pesedii pierd in Nord America.
  Halal mesaj electoral pe RSC-uri. „…uninominal …conteaza omul si nu partidul…”
  Ce vorbesti Ana? Cum ramane cu seful partidului care a propus legalizarea hotiei? Conteaza omul? O conta mama draga cand omul asta si-o da demisia din partoidul de 2 lei din cfre vine. Esti buna? Vino independenta, nu din partea partidului care vrea sa legalizeze hotia.
  Rusine!

 7. anticomiunist, PSD -ul ascos in lume ce are el mai dragut. Nu acolo se dau premiile Oscar?!. Vroiati sa-l trimita pe Mitrea sau Hrebe?

 8. baiatul de la butoane care zicea mai sus ca afirmatia mea despre lovitura de stat sunt povesti, fugi matale pana in centru si cumpara cartea lui Magureanu. S-ar putea sa ai surprize.
  Tanti Ana … pauza totala. Ea se duce la carciumi romanesti si biserici vandute pesede-ului. Cu penita pe blog mai putin.
  Neica, meritati ce-ati votat.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.