Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 12, 2019 in Cultural, Personal, Politic, Social | 0 comments

Simfonia Lalelelor

Împreună cu doamna deputat Simona Bucura-Oprescu
Alături de oficialitățile locale

Am fost onorată să particip la ediția din acest an a ”Simfoniei Lalelelor” de la Pitești, un eveniment admirabil care a ajuns la cea de-a 42-a ediție, unde am reprezentat Guvernul României și am transmis mesajul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă.

Cu această ocazie, am transmis organizatorilor felicitările doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă pentru munca dedicată și eforturile pe care le depun în fiecare an astfel încât acest minunat eveniment să se desfășoare în cele mai bune condiții, spre încântarea piteștenilor și a tuturor românilor.

Am transmis aprecierea Guvernului Dăncilă pentru performanța pe care Primăria Piteștiului o reușește timp de peste 4 decenii, de a depăși schimbări politice și sociale și de a organiza, fără întrerupere, acest eveniment dedicat unei flori delicate, simbol al prosperității, demonstrând că grija pentru frumos și cultivarea acestuia reprezintă căi spre succes.

Cea mai iubită sărbătoare a Piteştiului și a piteștenilor şi una dintre cele mai cunoscute expoziţii florale din România este ”Simfonia Lalelelor”, o adevărată explozie de culoare şi veselie. La ea muncesc cu dedicație și mult suflet specialiși peisagişti și horticultori, muncitori și autorități încă din mai 1978, când la Piteşti avea loc prima ediţie a Simfoniei, devenită în acest timp o manifestare perenă.

Sincere felicitări tuturor celor care au contribuit la organizarea ”Simfoniei Lalelelor” pentru primăvara pe care ne-au adus-o în suflete și mult succes în continuare organizatorilor pentru a putea duce această inițiativă mai departe și în anii care vin, pentru a ne bucura prin culoare, prospețime și entuziasm.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.