Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 8, 2017 in Cultural, Personal | 0 comments

Nașterea Maicii Domnului

Primul mare praznic împărătesc al anului bisericesc este închinat de Biserica noastră strămășescă, pe 8 septembrie, celei mai curate și mai pure ființe pe care omenirea a oferit-o lui Dumnezeu, Sfânta Fecioară Maria. Naşterea Maicii Domnului este începutul mântuirii noastre pentru că din ea a luat trup Dumnezeu Fiul, Unul născut, Iisus Hristos. Maria a fost un dar din partea lui Dumnezeu pentru bătrâniii ei părinți, Sfinții Ioachim și Ana, dar și pentru fiecare dintre noi pentru că ea mijlocește și poartă rugăciunile noastre pururea înaintea tronului Sfintei Treimi.

Tuturor celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria le urez multă sănătate, spor în viață și cât mai multă îndrăzneală prin rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu înaintea Fiului ei cel Sfânt.


Printre mănăstirile închinate Maicii Domnului se află în colegiul meu din Vaslui şi Mănăstirea Alexandru Vlahuţă, pe care o vedeți în imagine, o oază de linişte spirituală cu oameni speciali şi dăruiţi cu harisme minunate. Vă invit să îi treceţi pragul atât la hramul Sfintei Marii, cât şi în alte momente ale vieţii voastre! Sfânta Fecioară să ne ocrotească pe toţi!

 

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.