Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 11, 2019 in Comunicate, Politic, Social | 0 comments

Ana Birchall: Plata la zi a orelor suplimentare și a sentințelor judecătorești pentru drepturi de personal ale angajaților din sistemul penitenciar, o promisiune îndeplinită

COMUNICAT DE PRESĂ

În continuarea punerii în aplicare a Acordului încheiat în luna mai a.c. între reprezentanții Guvernului României și cei ai sindicatelor din sistemul penitenciar, Ministerul Justiției a virat, săptămâna aceasta, Administrației Naționale a Penitenciarelor sumele necesare pentru plata drepturilor de natură salarială și de asistență socială a personalului, conform calendarului de plăți agreat.

Marți, 10 septembrie, a fost efectuată plata la zi a muncii suplimentare prestate de către angajați în cursul anului 2019, peste programul normal de lucru, respectiv a orelor suplimentare care nu au putut fi compensate cu timp liber corespunzător conform prevederilor legale în vigoare și a sentințelor judecătorești pentru drepturi de personal.

”Plata orelor suplimentare și a sumelor prevăzute în sentințele judecătorești pentru angajații din sistemul penitenciar a reprezentat una dintre prioritățile pe care mi le-am asumat încă de la preluarea mandatului de ministru al justiției. Este un obiectiv pe care l-am îndeplinit, un angajament asumat pe care l-am onorat”, a declarat ministrul Ana Birchall.

Comunicatul de presă pe pagina Ministerului Justiției: http://www.just.ro/ana-birchall-plata-la-zi-a-orelor-suplimentare-si-a-sentintelor-judecatoresti-pentru-drepturi-de-personal-ale-angajatilor-din-sistemul-penitenciar-o-promisiune-indeplinita/

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.