Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 6, 2014 in Aparitii media | 2 comments

Participare emisiune Realitatea TV

in aceasta seara incepand cu ora 21 la emisiunea moderata de Eli Roman.

2 Comments

 1. În timp ce marea majoritate a politicienilor se ceartă grobian pe la TV-uri, câţiva îşi văd de drumul lor neuitând a-şi onora promisiunile făcute în campanie:

  Ana Birchall, pe punctul de a învinge sistemul bancar. Românii cu credite în euro le pot converti în lei

  Parlamentul European a adoptat o directivă care va schimba situaţia creditelor din țările Uniunii Europene şi implicit a celor din România. Astfel, românii vor putea transforma creditelor contractate în euro, în credite în lei. Ei vor putea să-şi convertească aceste credite în lei, fără comisioane şi garanţii suplimentare. Directiva 17/2014/UE a fost transpusă de deputatul PSD, Ana Birchall, și susținută de 133 de parlamentari, într-un proiect de lege depus în Parlamentul României
  ………………..
  Este foarte important ca Senatul României să dezbată urgent propunerea legislativă iniţiată de mine şi susţinută de 133 colege şi colegi parlamentari, pentru transpunerea Directivei 17/2014/UE, astfel încât românii care au credite în monede străine să-şi poată converti aceste credite în lei sau în alte monede care îi avantajează”.
  (Ana Birchall)
  ………………..
  Prin această modificare legislativă românii care au credite în monede străine se eliberează de majorarea ratelor bancare care îi sufocă lunar datorită fluctuaţilor de curs valutar.
  (Ana Birchall)
  ………………..
  http://www.dcnews.ro/2014/03/ana-birchall-pe-punctul-de-a-invinge-sistemul-bancar-romanii-cu-credite-in-euro-le-pot-converti-in-lei/

  BRAVO, BRAVO, BRAVO!

  PS Astăzi rapid am pus-o de-un sondaj.
  Din 78 de ştiri (4 televiziuni, 23 publicaţii -print şi on line)doar 5 ştiri pot fi încadrate la categoria „INTERESUL CETĂŢEANULUI”.
  Restul, o ciulama mediatică! Gigei, căţei, graţieri, ba chiar şi madam Ţaţoiu care ne-a spus că ăştia din fotbal „e nişte golani şi trebe’ să stea la pârnaie deoarece la nuntă s-au plimbat în limuzine”.

  Fac o menţiune pentru a nu fi înţeles greşit:
  ESTE ADEVĂRAT CĂ GICĂ POPESCU A GREŞIT ŞI CĂ A FOST CONDAMNAT PENTRU ACEASTĂ GREŞEALĂ!
  HOTĂRÂREA JUDECĂTORULUI SE EXCUTĂ NU SE DISCUTĂ!
  DAR MI SE PARE CIUDAT CA PENTRU O INFRACŢIUNE ECONOMICĂ UN INDIVID SĂ FIE ÎNCARCERAT, ÎN TIMP CE UN ALT INDIVID, UN ASASIN CARE A SPULBERAT 3 VIEŢI, SĂ PRIMEASCĂ PEDEAPSĂ CU SUSPENDARE! BA CHIAR MAI MULT, SĂ FACĂ MIŞTO DE NOI ŞI SĂ NE SPUNĂ PE BLOGUL PERSONAL CĂ NEAVÂND TIMP PENTRU A AJUNGE ÎN POIANA BRAŞOV, S-A DUS SĂ SCHIEZE LA VAL GARDENA!
  Mda …..

  • diaconu Eusebiu
   multumesc frumos. Este un act normativ la care tin foarte mult pentru ca face mult bine unor persoane care au nevoie de ajutor. Numai bine

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.