Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 3, 2020 in International | 0 comments

America alege – 2020

Cu totii privim cu încredere și deosebit interes către alegerile din Statele Unite ale Americii, partener strategic al României, care se desfășoară într-un context așa cum nu a mai fost până acum, marcat de al doilea val al pandemiei de coronavirus. Chiar și în acest context, îmi exprim încrederea ca România să continue alături de SUA eforturile de promovare a valorilor democratice, statul de drept, piață liberă, respectarea drepturilor omului și relațiile inter-umane, în spiritul Parteneriatului Strategic dintre țările noastre, fundamentat pe angajamentul comun din Declarația de Parteneriat Strategic pentru Secolul XXI dintre România și SUA.

Urez poporului american, cu deosebită căldură, mult succes, să aleagă în același spirit civic demonstrat de-a lungul istoriei, statuat pe principiile enunțate în Declarația de Independență, conform cărora „ Toți oamenii sunt egali, …. înzestrați de Creator cu anumite Drepturi inalienabile, printre care Viața si Libertatea”Cu totii privim cu încredere și deosebit interes către alegerile din Statele Unite ale Americii, partener strategic al României, care se desfășoară într-un context așa cum nu a mai fost până acum, marcat de al doilea val al pandemiei de coronavirus.

Chiar și în acest context, îmi exprim încrederea ca România să continue alături de SUA eforturile de promovare a valorilor democratice, statul de drept, piață liberă, respectarea drepturilor omului și relațiile inter-umane, în spiritul Parteneriatului Strategic dintre țările noastre, fundamentat pe angajamentul comun din Declarația de Parteneriat Strategic pentru Secolul XXI dintre România și SUA. Urez poporului american, cu deosebită căldură, mult succes, să aleagă în același spirit civic demonstrat de-a lungul istoriei, statuat pe principiile enunțate în Declarația de Independență, conform cărora „ Toți oamenii sunt egali, …. înzestrați de Creator cu anumite Drepturi inalienabile, printre care Viața si Libertatea”

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.