„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on iun. 27, 2019 in Politic, Social | 0 comments

Ziua lucrătorilor din sistemul penitenciar

Am avut plăcerea să iau parte astăzi la evenimentul organizat de Administrația Națională a Penitenciarelor cu ocazia Zilei lucrătorilor din sistemul penitenciar, celebrată oficial la 29 iunie, odată cu sărbătoarea Sfinților Petru și Pavel.

Îmi face o deosebită plăcere să anunț că, de ziua lor, lucrătorii din penitenciare au primit ceea ce meritau de foarte mult timp. Chiar astăzi Administrația a început să efectueze plățile drepturilor salariale cuvenite pentru orele suplimentare lucrate, după ce s-au alocat fondurile necesare, așa cum mi-am exprimat angajamentul ferm încă de la discuțiile purtate cu reprezentanții sindicatelor atât la sediul Ministerului Justiției, cât și la Guvern.

În plus, ieri, Camera Deputaților a votat Legea privind statutul polițiștilor de penitenciare, un demers legislativ inițiat și susținut de Guvernul României, prin Ministerul Justiției, ca promisiune pe care mi-am asumat-o în cadrul acelorași discuții purtate cu reprezentanții sindicatelor din sistemul penitenciar.

Le mulţumesc pe această cale reprezentanţilor sindicatelor din administrația penitenciară pentru modul onest şi constructiv prin care împreună am găsit soluţiile deblocării unei situaţii care trena de mulţi ani.

Îi felicit cu această ocazie pe comisarul-șef de penitenciare Valentin Ștefan Lascu, de la Penitenciarul București Rahova, precum și pe agentul de penitenciare Cornelia Florentina Lăudan, de la Penitenciarul Timișoara, pentru primirea premiilor de „angajați ai anului”, pentru activitatea lor și le urez mult succes în continuare!

Cele mai calde urări tuturor lucrătorilor din administrația penitenciarelor și felicitări pentru întreaga lor activitate, cu prilejul Zilei personalului din sistemul administrației penitenciare!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.