„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on mai 29, 2016 in Comunicate | 0 comments

Votul pentru Adrian Solomon şi pentru echipa PSD Bârlad pentru Consiliul Local este garanţia modernizării şi continuarii dezvoltarii oraşului, aşa cum îşi doresc toţi bârlădenii

Ana_Birchall_deputat
Ana Birchall (PSD): Votul pentru Adrian Solomon şi pentru echipa PSD Bârlad pentru Consiliul Local este garanţia modernizării şi continuarii dezvoltarii oraşului, aşa cum îşi doresc toţi bârlădenii

COMUNICAT DE PRESA

Deputatul PSD Ana Birchall a participat, la acest sfârşit de săptămână, la o serie de acţiuni electorale în municipiul Bârlad, alături de Adrian Solomon, candidatul PSD la Primăria Bârlad, şi de echipa PSD pentru Consiliul Local Bârlad. În acest context, Ana Birchall, deputat în colegiul 5 Vaslui, a subliniat că Adrian Solomon este cel mai bun primar pe care l-ar putea avea bârlădenii. “Pentru mine este o bucurie şi o onoare să fiu aici împreună cu dumneavoastră să îl susţinem pe Adrian Solomon, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Bârlad. Este un om de cuvânt, un om cu principii, un om care în cei patru ani de mandat ca deputat s-a luptat pentru cei care l-au ales. Prin votul din 5 iunie, Bârladul va câştiga un primar de nota 10, un bun gospodar care ştie foarte bine administraţie şi care va continua modernizarea şi dezvoltarea acestui frumos oraş”, a declarat Ana Birchall.

Deputatul social-democrat a precizat că faptele sunt cele care îl recomandă pe Adrian Solomon pentru a fi primarul Bârladului. “Faptele sunt cele care vobesc pentru Adrian Solomon! Ca deputat PSD şi preşedinte al Comisiei pentru muncă din Camera Deputaţilor, Adrian Solomon a depus amendamentul care a făcut posibilă majorarea salariilor tuturor bugetarilor cu 10%, a profesorilor, medicilor şi asistenţilor sociali cu 25%. Amendamentul domnului Adrian Solomon a fost susţinut şi votat de către deputaţii PSD în plenul Camerei Deputaţilor. De asemenea, Adrian Solomon s-a bătut pentru repararea nedreptăţilor la care erau supuse mamele, în vechea formulă a indemnizaţiilor de creştere a copilului pe care a adoptat-o Guvernul Boc. Astfel, prin amendamentele depuse, Adrian Solomon a susținut şi modificat eliminarea pragurilor limitative ale indemnizaţiilor pentru mamele aflate în concediul pentru creșterea copilului si corelarea indemnizaţiei minime cu salariul minim brut aflat în plată. De asemenea, Adrian Solomon a reintrodus grupa I şi a II-a de muncă în calculul reducerii vârstei de pensionare pentru stagiile de cotizare mai mici de 12 ani, aşa cum era prevăzut în legea PDL-ului, sustinută acum de PNL. Aceste exemple, o mică parte din realizările lui Adrian Solomon, vorbesc despre activitateaa unui adevărat social-democrat, care în calitate de președinte al Comsiei pentru muncă din Camera Deputaților a pus întotdeauna mai presus de orice binele celor mulți. Din acest punct de vedere am învățat foarte multe de la colegul și prietenul meu Adrian și vă spun, cu mâna pe suflet, că Bârladul câștigă un om devotat, un om al acțiunii și un gospodar ce va permite acestui frumos oraș să înflorească. Bârladul câştigă un primar al bârlădenilor! Vom conlucra şi vom fi o echipă şi pe mai departe”, a arătat Ana Birchall.

Totodată, Ana Birchall a explicat că realizarea centurii Bârladului, un proiect atât de mult dorit de bârlădeni, se va realiza în mandatul lui Adrian Solomon ca primar. “Cu siguranţă că unul dintre cele mai importante proiecte aşteptate de bârlădeni este acela al realizării centurii ocolitoare a Bârladului. Alături de Adrian Solomon, prin amendamentul depus la Comisia pentru buget din Camera Deputaților, am reuşit asigurarea finanțării unui proiect vital pentru dezvoltarea Bârladului și pentru viața oamenilor din acest frumos oraș. Împreună cu Adrian Solomon, ne-am luptat pentru obținerea finanțării pentru modernizarea centurii Bârladului. Bârlădenii trebuie să cunoască stadiul real al proiectului centurii ocolitoare a orașului lor și cine s-a luptat cu adevărat pentru ca acesta să devină realitate. Aşadar, proiectul este bugetat şi finanţat, urmează doar că actualul Guvern să respecte legea şi Ministerul Transporturilor să demareze etapele necesare pentru realizarea centurii ocolitoare a Bârladului”, a explicat Ana Birchall.

“Adrian Solomon este garanţia că lucrurile bune ale actualei administraţii locale vor fi continuate, iar proiecte noi de care Bârladul are nevoie vor fi demarate. Proiecte precum extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, consolidarea spitalului de urgenţă, reabilitarea şcolilor şi liceelor, construcţia unor noi săli de sport, îmbunătăţirea transportului public prin introducerea de mijloace de transport noi şi ecologice, amenajarea parcurilor sau modernizarea sistemului de iluminat public sunt numai câteva din priorităţile domnului Adrian Solomon ca primar al Bârladului. Votul pentru domnul Solomon şi pentru echipa PSD Bârlad pentru Consiliul Local va însemna modernizarea şi dezvoltarea oraşului, aşa cum îşi doresc toţi bârlădenii! Alături de domnul preşedinte Buzatu, de doamna senator Creţu, de domnul Solomon, candidatul PSD la Primăria Bârlad, de toti primarii şi candidaţii noştri din Vaslui, ne-am bătut şi ne vom bate în continuare pentru ca viaţa vasluienilor să fie mai bună. Am convingerea ca prin votul din 5 iunie, împreună cu vasluienii, vom forma o echipă redutabilă pentru a obţine victoria în alegerile locale din 2016, la Primăria Bârlad, la Consiliul Judetean şi la majoritatea primăriilor şi consiliilor locale”, a susţinut Ana Birchall cu ocazia acţiunilor electorale din Bârlad.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.