Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 4, 2009 in Social

Vom continua sa avem justitie televizata???

sper ca nu ….desi se pare ca este greu sa se reziste tentatiei de anihilare a  oponentilor politici folosind astfel de metode de discreditare.

voi ce credeti?

4 Comments

  1. Se vorbea pana nu de mult chiar si de „attention economy” in care are succes nu cel care are performantza economica cea mai buna, ci cel care reuseste sa acapareze mai mult din resusele de atentie ale publicului. Daca asa ceva functioneaza in economie, un domeniu al rationalului (cel putin in teorie), cum sa nu functioneze la noi unde justitzia a devenit politica si viceversa? Daca pana si Constitutia suntem dispusi sa o ignoram pentru a elimina un adversar politic, ce anume ne va o opri sa ne folosim de mass-media pentru acelasi scop? Care sunt reperele morale care ne mai impiedica sa acceptam orice lovitura chiar si sub centura?

  2. Ana,da,stai sa vezi daca Traian Basescu promulga legea prin care Senatul ii ia puterea sa numeasca procurorii,acestia urmand sa fie numiti de CSM,o seara frumoasa Tavi 🙂

    • octavian pelin
      justitia la televizior este o practica paguboasa si trebuie condamnata si sanctionata inclusiv de marele CNA

  3. Foarte interesanta ideea Anei! Incerc sa imi imaginez cum ar trebui sa arate o lege care sa interzica justitia televizata, fara insa a dauna prea mult libertatzii de exprimare? Are cineva cu experientza juridica niste idei? Poate fi o lege ajustata atat de fin incat sa raspunda ambelor cerintze?

    Apropo justitie televizata. Vad mai nou ca avem si spionita televizata. In care pe protagonisti ii umfla rasul cand se vad in fatza camerei. Nici macar asta nu sunt in stare sa o faca in mod profesonist?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.