„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on apr. 10, 2013 in Politic | 0 comments

Vizita in Parlament a elevilor din comunele Bacani si Alexandru Vlahuta, Judetul Vaslui

Aș dori să le mulțumesc copiilor din Băcani și Alexandru Vlahuță, doamnei profesoare de franceză și domnului director, precum și celor doi primari care au facilitat această deplasare. Am asistat la o mostră din bogăția culturală ce sălăsluiește în colegiul pe care îl reprezint. Talentul pe care copiii locului îl au trebuie descătușat și promovat. Este încurajator că acești copii minunați iubesc muzica, tradițiile, portul și cântecele populare.
Mulțumesc și colegilor din Parlament care au avut bunăvoința de a asista la spectacolul oferit de acest grup frumos de copii. Voi face în continuare tot ce imi stă în putere să îi ajut să își dezvolte talentul lor. Mereu vor avea din partea mea tot sprijinul și colaborarea de care vor avea nevoie în proiectele lor.

ingerii din Al. Vlahuta incantand colegele si colegii din Parlament....cuvintele sunt incapabile sa exprime cat de mandra sunt de ei!

ingerii din Al. Vlahuta incantand colegele si colegii din Parlament....cuvintele sunt incapabile sa exprime cat de mandra sunt de ei!

pe langa muzica populara am aratat ca stim si franceza.....multumim d-nei profesoare de lb franceza, un exemplu de caldura si dedicatie!

vorbind despre UE la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputatilor

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.