„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on oct. 19, 2018 in Economic, International, Politic | 0 comments

Vizită de rămas bun a ambasadorului Republicii Socialiste Vietnam la București

L-am primit astăzi, în vizită de rămas bun, la încheierea misiunii în România, pe ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam la București, E.S. domnul Tran Thanh Cong. căruia i-am transmis mulțumirile doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și ale Guvernului pentru întreaga sa activitate diplomatică desfășurată la București.

Am discutat despre evoluția pozitivă a relațiilor bilaterale româno-vietnameze, evidențiind voința comună a celor două state de intensificare a dialogului politico-diplomatic și a contactelor sectoriale. Cu această ocazie, am accentuat importanța aprofundării cooperării româno-vietnameze în sfera economică, în domenii de interes comun.

Totodată, au fost abordate aspecte ale cooperării româno-vietnameze la nivelul organizațiilor internaționale și elemente de actualitate ale agendei regionale și internaționale. Am reafirmat sprijinul României pentru dezvoltarea dialogului UE – Vietnam, pe perioada deținerii Președinției Consiliului Uniunii Europene în semestrul I din anul 2019.

Împreună cu ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam la București, E.S. domnul Tran Thanh Cong

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.