„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on nov. 18, 2008 in Politic | 3 comments

Veniti la vot pe 30 noiembrie!

De ce sa votam? Oare merita? Oare se va schimba ceva? Oare votul meu conteaza?

Stiu ca, de multe ori pe buna dreptate, va puneti aceste intrebari.

Pe 30 noiembrie, aveti incredere, dati-mi o sansa. Voteaza pentru profesionalism condamnand oportunismul.

Voteaza pe 30 noiembrie fiindca, pentru prima data, ai sansa sa iti alegi direct deputatul care te va reprezenta in Parlamentul Romaniei.

Voteaza pe 30 noiembrie fiindca, pentru prima data, ai puterea sa trimiti semnalul schimbarii in Romania. Arata-le romanilor ca si ei pot si merita sa aiba sistemul de valori la care tu ai aderat, bazat pe cinste si profesionalism.

Voteaza pe 30 noiembrie impotriva gastilor politice, a jocurilor de interese, a sistemului.

Voteaza pe 30 noiembrie impotriva coruptiei si a birocratiei.

Voteaza pe 30 noiembrie pentru ca Ambasadele si Consulatele sa lucreze pentru tine, atunci cand tu ai nevoie de ele.

Voteaza pe 30 noiembrie ca sa-ti iei revansa pentru toate nedreptatile la care ai fost supus. Ai incredere ca iti voi fi alaturi in aceasta lupta.

Voteaza pe 30 noiembrie pentru Bisericile, scolile, centrele culturale si asezamintele sociale romanesti.

VOTEAZA PENTRU CA IMPREUNA SA SCHIMBAM IN BINE ROMANIA.

VOTEAZA PENTRU ROMANIA TA!

Voi fi avocatul tau in Parlament si te voi reprezenta cu cinste si onoare!

Mai jos, un clip celebru realizat de vedetele de la Hollywood (in campania pentru alegerile prezidentiale din SUA), pe care sunt sigura ca il cunoasteti.

1867558

3 Comments

  1. Ne-am pus intrebarea asta de fiecare data cand au fost alegeri. Dar este foarte adevarat ca numai noi putem face ceva sa se schimbe in bine situatia in care ne aflam cu totii. As avea un mesaj pt cei care citesc cu regularitate postarile de pe acest blog, „SA PUNEM CATE O CARAMIDA LA TEMELIA SCHIMBARII”, asa vom judeca greseala noastra in a alege bine sau prost si nu greseala altora care au ales pt noi.

  2. Interesanta postare dar oare cate dintre acestea se vor realiza. Sistemul asta corupt se poate schimba vreodata?? Si nu o spun pt dumneavoastra dna Birchall pt ca sunteti un om care a aratat ca se poate, dar ma gandesc totusi ca nu se poate revolta numai unul, desi e adevarat ca e de-ajuns ca o persoana sa isi doreasca si se poate infaptui. Cred ca ne dorim cu totii dar nu avem puterea de a schimba ceva. Nu putem decat sa mergem la vot in speranta ca cei alesi vor ajuta la modernizarea si civilizarea Romaniei. Pt dumneavoastra tot respectul si multa bafta.

  3. Am pimirt cartea (oare de la cine?!) şi abia aştept să o citesc. Fowles e genul de scriitor care-ţi incită imaginaţia.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.