Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 26, 2010 in Politic

Update Finance Forum

organizat de Forumul Invest. In general discutiile au fost interesante desi mi-ar fi placut sa fie mult mai tintite asa cum a fost spre exemplu discursul Guvernatorului Isarescu.

Cat despre discursul lui Nouriel Roubini desi plin de informatii (in mare, informatii cunoscute de noi, astia care mai stim sa citim si sa mai si intelegem economie/finante!) mi s-a parut extrem, extrem de general…. putin dezamagitor as putea spune, cu atat mai mult cu cat nu a spus un cuvant concret despre Romania!

5 Comments

 1. Pt ca nu stie mai nimic concret despre Romania…iar un profesionist responsabil, mai ales unul cu reputatia lui, tace (sau vorbeste in general) cind nu stie despre ce vorbeste.
  As vrea sa aud si eu, in romaneste, primul expert sau politician care spune „imi pare rau dar nu pot sa comentez pt ca nu ma pricep” 😉

  PS. Eu pot pt ca nu sint nici expert si nici politician 😉

  • Tio
   de acord dar a venit la o cf in Romania nu sa spuna acelasi discurs pe care il spune si in NYC Hong Kong sau mai stiu eu unde…cateva vorbe despre tara in care te duci .

 2. Actualul guvern incerca sa folosesca criza si pt a reforma statul (in mai multe feluri) si spera ca mentinera cotei unice va stimula suficient investiitii si consumul privat cit sa compenseze pt economiile din consumul public.

  Din pacate, alte 10 tari europene sint in criza si fac economii publice serioase.

  Dar Nouriel Roubini a spus ceva important:”dialog social”
  Felul in care incercam sa implementam practic masurile anticriza arata, din pacate, grave probleme de maturitate si mentalitate.
  Nu exista nici cea mai mica urma de DIALOG SOCIAL.

  • Tio
   ba da exista un dialog social…dar e unul mimat, de imagine.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.