„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on oct. 31, 2014 in Comunicate, Featured, Politic | 0 comments

Sunt convinsă că Victor Ponta va obține un scor foarte bun în colegiul meu și în județul Vaslui la alegerile prezidențiale din această duminică. O a doua Mare Unire a românilor se înfăptuiește și prin votul vasluienilor!

DECLARAȚIE DE PRESĂ

„Votul de duminică este probabil cel mai important vot din ultimii 25 de ani. Alături de colegele și colegii mei din alianța PSD-UNPR-PC, împreună cu primarii și consilierii locali din județ, ne-am propus ca, în județul Vaslui, Victor Ponta să aibă unul dintre cele mai bune rezultate din țară. Sunt convinsă ca și în colegiul meu, Victor Ponta va obține un scor extrem de bun la alegerile prezidențiale din această duminică. O a doua Mare Unire a românilor se înfăptuiește și prin votul vasluienilor!

Duminică, alegem pentru România drumul pe care țara noastră îl va urma pentru următorii ani. Pentru mine, votul vasluienilor reprezintă un vot de referință, în această parte a Moldovei lui Ștefan cel Mare, ale cărei rădăcini adânci în creștinism și tradiție au crescut un arbore al valorilor, oferind roadele pline de învățăminte ale Bunului Dumnezeu. Sunt încrezătoare că și vasluienii din colegiul meu vor un alt model de președinte, pentru că s-au saturat de scandalul, ura, dezbinarea și măsurile de austeritate ale regimului Băsescu, continuat acum inclusiv de Klaus Iohannis. Așa cum în nicio campanie prezidențială nu au fost păcăliți de Traian Băsescu, nici de data aceasta vasluienii nu se vor lăsa păcăliți de Klaus Iohannis sau de ceilalți continuatori ai regimului Băsescu!

Duminică, tinerii care vor vota pentru prima dată cu emoție în suflet, cei vârstnici care vor vota cu responsabilitatea și înțelepciunea vieții, românii de la țară, de la oraș, din diaspora pot să construiască prin votul lor un viitor mai bun, care să fie reprezentat cu mândrie și demnitate de către un nou model de președinte, un președinte care să unească, nu să învrăjbească societatea.

Îi rog pe toți vasluienii din colegiul meu și pe toți locuitorii județului Vaslui să vină la vot să-și aleagă președintele. România are nevoie de un președinte care să fie mândru că este român, un președinte care să iubească România! Acest model de președinte este promovat de Victor Ponta!” a declarat Ana Birchall, deputat PSD de Vaslui.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.