Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 24, 2013 in Politic

Sfarsitul de saptamana in imagini!

Zilele acestea am fost la Bacani unde mi s-a reconfirmat ca intr-adevar sunt cel mai bogat deputat pentru ca am cu ce ma mandri…privind imaginile de mai jos sper sa imi dati si voi dreptate.

Multumesc copiilor (din Bacani si Alexandru Vlahuta), profesorilor (in mod special d-nei profesoare de franceza si d-lui director), d-lui primar (impreuna cu echipa de consilieri), parintilor preoti pentru frumoasa surpriza. Cuvintele sunt incapabile sa exprime bucuria si emotia traita si va astept sa aratam si colegelor si colegilor din Parlament ce bogatie avem noi la  Bacani!

Multumesc vasluienilor mei  din Bacani, Zorleni si Coroiesti  pentru caldura cu care m-ati primit si pentru sfaturile dvs.

Printre activitatile in colegiul am avut onoarea sa particip  la alegerile de la PSD Barlad, PSD Zorleni si PSD Coroiesti …felicitari Paula, Adrian si Cristian  pentru realegerea in functia de presedinte si multa bafta in continuare!

intoarcere placuta in timp!

admirand frumusetea traditiilor noastre

admirand frumusetea traditiilor noastre

am ramas fara cuvinte ascultand cand de frumos canta acesti copii minunati. Multumesc!

am ramas fara cuvinte ascultand cat de frumos canta acesti copii minunati. Multumesc!

….iar seara l-am sarbatorit pe colegul nostru Costel care a mai imbatranit cu un an….si a ajuns, totusi, sa aprecieze Voltaj!

 

 

2 Comments

  1. La Coroiesti l-ati intrebat pe dl Cristian cand o sa faca ceva cu adevarat si pt celelalte sate decat Coroiesti de Jos? Comuna nu se rezuma doar la un sat! Multumesc (Alexandra, membru PSD)

  2. Ma bucur si sunt mandra ca familia mea a votat cu dvs.Sper si-mi doresc din suflet sa aveti vointa sa schimbati in bine viata acestor oameni.Sunt din com. Alexandru-Vlahuta,acolo am familia si-mi doresc sa puteti realiza ce v-ati propus.Va doresc o primavara frumoasa si succes in tot ce va doriti.
    Cu stima,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vizita la Parlament a elevilor din Zorleni, Vaslui | Ana Birchall - [...] 9 aprilie,  abia astept sa fiu gazda minunatilor copii de la Bacani si Alexandru Vlahuta.…si sa le aratam si…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.