„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on sept. 8, 2018 in Cultural, Personal | 0 comments

Sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului

Mănăstirea Alexandru Vlahuţă din județul Vaslui, cu hramul Sfintei Marii

Prima mare sărbătoare creștină a Anului Bisericesc (care începe pe 1 septembrie) este Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Marie Mică, așa cum se mai numeste popular,  eveniment care se prăznuiește an de an la 8 septembrie.

Sărbătoarea de azi este închinată familiei, nașterii de prunci și ne arată nouă tuturor că rugăciunea permanentă , credința curată si nezdruncinată, aduce în cele din urmă bucurie și împlinirea tuturor dorințelor folositoare  și mântuitoare, atât aici pe pământ, cât și în dobândirea vieții veșnice.

Vreau să urez tuturor celor care poartă cu cinste numele Fecioarei Maria ”La mulţi ani” şi cât mai multe binecuvântări şi mângâieri de la Sfânta Maică a Domnului nostru.

Printre mănăstirile închinate Maicii Domnului se află și Mănăstirea Alexandru Vlahuţă (jud. Vaslui), o oază de linişte spirituală cu oameni speciali şi dăruiţi cu harisme minunate. Vă invit să îi treceţi pragul atât la hramul Sfintei Marii, cât şi în alte momente ale vieţii voastre! Sfânta Fecioară să ne ocrotească pe toţi!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.