„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on feb. 14, 2014 in Personal | 1 comment

Sa iubiti si sa fiti iubiti…..azi … dar si in fiecare zi!

 

1 Comment

 1. Suntem un start-up iesean, finantat prin mijloace proprii si fonduri europeene.
  Proiectul nostru este sa construim vehicole electrice urbane, dar suntem constienti de faptul ca nu putem concura marile grupuri din industria auto. Am ales deci un model alternativ si disruptiv, atat din punct de vedere al produsului cat si al business model-ului.

  Produsul va fi complet modular si cu un important continut de inteligenta artificiala. Il concepem mai mult ca un robot pe roti decat ca un vehicol. Vom furniza platformele motoare care vor constitui punctul de plecare pentru design habitaclu si aplicatii. Aceste platforme pot fi utilizate pentru vehicule street-legal, driverless sau drone. Modularitatea sa va reduce drastic costurile de fabricatie si va inlesni montarea in kit si mentenanta de catre clienti, in propriile lor garaje.

  In ceea ce priveste business model-ul, vom deschide (model open source) atat conceptia cat si utilizarea produsului nostru. Pentru conceptie, suntem pe cale sa cream o comunitate /meritocratie internationala de ingineri si designeri, care sa participe la dezvoltarea sa. Acesti membri ai comunitatii vor deveni cu certitudine primii posesori ai vehicolelor, validand astfel complet conceptia. Din punct de vedere al utilizarii, produsul este gandit de la inceput pentru p2p rental. Acest mod de utilizare va reduce drastic costurile pe km ale clientilor.

  Pentru a crea acest ecosistem digital in jurul produsului nostru, vom pune la dispozitia membrilor meritocratiei, infrastructura necesara. Conceptorilor le vom da uneltele de creatie si colaborare iar utilizatorilor le vom da uneltele de gestiune a activitatii de p2p rental.
  Vom crea astfel un proces darwinian care se va auto-amplifica si ameliora continuu.

  Am inceput constructia acestei infrastructuri la http://www.mobotiq.com. Acest site este in stadiu embrionar si va evolua in functie de feed-back-ul membrilor comunitatii.
  Am inceput printr-un clip video care explica modelul nostru.
  De asemenea oferim o retea de socializare dedicata activitatii noastre, la CAFE. Functionarea este asemanatoare cu cea de la Facebook.
  Pentru membrii care vor sa participe si mai activ, mai ales la partea tehnica, punem la dispozitie spatiul de colaborare GARAGE : real time whiteboard, video chat, screen share, file transfer, si vizualizare de modele 3D in real time.
  Asa cum am mai spus, activitatea noastra este in stadiu embrionar. Avem nevoie de participare cat mai mare, de sugestiile, ideile si colaborarea membrilor, pentru a evolua.
  Daca proiectul nostru va interseaza va rugam sa va inscrieti pe web site.
  In acelasi timp, ne puteti sustine si la :
  https://www.thunderclap.it/projects/8968-p2p-personal-mobility-bot
  O data ajunsi pe pagina Thunderclap, dati click pe unul din cele trei butoane rosii : facebook, twitter sau tumblr. Puteti de asemenea transmite link-urile la cat mai multi prieteni.

  Bun venit in Mobotiq!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.