„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on nov. 26, 2008 in Jurnal de campanie | 5 comments

Romanii din SUA

Drumuri de mii de mile prin toata America:

Cu Romanii din SUA:

Multumim Doamnei Lia Lungu si oamenilor minunati pe care i-am intalnit pentru sprijin.

5 Comments

 1. Din ce citesc pe site-ul dumneavoastra ideile suna bine,intentiile fata de noi cei de aici sunt mai mult decat pline de bune venite insa am o dilema poate ma ajutati sa o solutionez.
  Ceea ce dumneavoastra afirmati e in totala opozitie cu ceea ce partidul dumneavostra din care candidati a facut pt romani. Nu cred ca e nevoie sa comentez numele Adrian Nastase, Ion Iliescu etc…si in primul rand moralitatea lor fata de dumneavoastra incercand sa va puna intr-o lumina nu tocmai favorabila.
  Deci dilema mea ar fi cum pot sa va votez pe dumneavoastra care reprezentati PSD si sa nu votez partidul (PSD)?

 2. Dilema e simplu de rezolvat:votam oameni noi!
  Dar fara sa uitam ca exista chiar un proverb american care spune:”daca m-ai inselat o data sa-ti fie rusine daca m-ai inselat a doua oara sa-mi fie mie rusine”

 3. claudiavizuete,

  Pentru prima data dupa 1989, avem sansa de a vota omul si proiectele sale, si nu un partid sau altul. Acum putem sa ne alegem direct deputatul, sa avem pe cine trage la raspundere sau cui spune ofurile noastre. Raspunsul dilemei tale se afla exact in ceea ce ai spus: felul in care anumiti membri „de seama” ai PSD au tratat-o pe Ana e dovada ca ea a refuzat sa se preteze la jocurile lor. Sa-i dam o sansa sa lupte pentru reforma clasei politice, asa cum a facut-o si pana acum. Raul nu poate fi eradicat decat din interior.

 4. Draga Ana,
  te-am vazut aseara la RSN. Iti lipsea ceva, forta de convingere. Ai enumerat o gramada de orase din SUA. What about Canada? Ti-e teama de GTA? Ti-e teama de cei 90% care nu vor vota PSD? Tacearea e si ea un raspuns, nu?
  In fond tu si echipa ta stergeti mesajele care nu sunt pupincuriste si le lasati pe celelalte. Normal, ca doar trebuie sa deconteze Ana fondurile de campanie.
  Te-ai dus daraga Ana la toate familiile de securisti, cartite in adormire, trimisi de vechiul regim prin Nord America. OK, o sa ai votul lor. Cat? 10%?
  Sa-ti fie de bine!

 5. Domneule Bouleanu(iata ca stim cine sunteti desi aruncati cu laturi pe acest site de cateva saptamani), noi va intelegem frustrarile insa energia dumneavoastra credem ca ar putea fi folosita in scopuri mult mai utile societatii, romanilor, tarii in care locuiti, familiei dumneavoastra sau chiar dumneavoastra insiva.
  Am retinut punctul dumneavoastra de vedere, nu este nevoie sa ne repetati in fiecare zi.
  Ana Birchall a raspuns la toate intrebarile, chiar daca erau vadit tendendioase sau incomode.
  Si noi, echipa de tineri care ne ocupam de acest site consideram ca este mai aproape de relitatea din Romania decat dumneavoastra.
  De asemenea, comiteti o imprudenta acuzand in bloc romanii din SUA ca ar fi „securisti”.
  PS:
  Munca noastra se bazeaza pe VOLUNTARIAT. Facem asta pentru ca noi credem in Ana.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.