„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on apr. 13, 2019 in Cultural, Personal, Politic, Social | 0 comments

Reuniune OFSD la Alba-Iulia

Am fost onorată să particip la reuniunea OFSD de la Alba-Iulia alături de colegele mele. Am vorbit despre realizările guvernării noastre, inclusiv despre bilanțul Președinției rotative a Consiliului UE. Guvernul Dăncila în 3 luni de zile de mandat în fruntea Consiliului UE a gestionat peste 1100 evenimente și reuniuni, dintre care aproximativ 660 reuniuni de grupuri de lucru (la Bruxelles) și mai mult de 200 reuniuni de trialog politic cu Parlamentul European și Comisia Europeană pe propunerile legislative în co-decizie. Până în acest moment, a fost organizat un număr semnificativ de reuninui la nivel ministerial ale Consiliului sub egida Președinției române a Consiliului UE. Practic, în primele 3 luni de mandat, s-a reușit finalizarea negocierilor într-un număr de 90 de dosare legislative, înregistrandu-se astfel progrese semnificative pe toți cei patru piloni de acțiune ai Președinției noastre.

Ne dorim o Românie care se dezvoltă, o Românie sigură şi prosperă – o Românie mândră în Uniunea Europeană! Suntem o echipă puternică, care a demonstrat prin fapte că își respectă angajamentele asumate în fața românilor. O vom face în continuare cu aceeași dăruire, prin muncă și implicare!

Fără îndoială, ne așteaptă o campanie electorală în care, noi, femeile, vom fi în dese rânduri ținte ale atacurilor adversarilor politici. Însă indiferent de provocările și obstacolele pe care le vom întâlni, avem responsabilitatea de a răspunde întotdeauna cu demnitate, să ne aparăm cu convingere principiile și valorile în care credem.

Le-am urat mult succes în campanie tuturor colegilor noștri care au fost votați în CEX pe lista PSD pentru Parlamentul European, pentru că am toată convingerea că aceasta este echipa care se va bate cu adevărat pentru România – cu experienţă, cu dăruire și curaj, dar şi cu patriotism!

Mulțumiri speciale colegelor și prietenelor mele de la Alba pentru organizarea impecabilă a acestei întâlniri și căldura cu care ne-au primit ca de fiecare dată!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.