„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on dec. 12, 2018 in International, Personal, Profesional | 0 comments

Recepția de rămas bun oferită de Ambasada Israelului în România în cinstea E.S. doamnei ambasador Tamar Samash

Alături de doamna Tamar Samash, ambasadoarea Israelului în România

 

 

A fost o onoare pentru mine să particip în seara aceasta la recepția de rămas bun oferită de Ambasada Israelului în România în cinstea E.S. doamnei ambasador Tamar Samash, căreia i-am transmis mulțumirile doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și ale Guvernului României pentru întreaga sa activitate diplomatică desfășurată la București.

Legăturile dintre țările noastre sunt deosebit de puternice, iar anul acesta marcăm trei momente importante atât pentru România, cât și pentru statul Israel: 70 de ani de la înființarea Statului Israel în 1948, 70 de ani de la stabilirea relațiilor noastre diplomatice și 100 de ani de la Marea Uniune din 1918.

Activitatea doamnei ambasador Samash în România – un adevărat prieten al țării noastre – a fost foarte apreciată, munca și sprijinul domniei sale contribuind la dezvoltarea continuă a relației România-Israel, care a devenit mai puternică, mai cuprinzătoare și mai însemnată.

Toda Raba motek havera Tamar, shalom aleihem, shalom aleinu ve al kol ha’olam! (Mulțumesc dragă prietenă Tamar, pacea să fie asupra ta, pacea să fie asupra noastră și a întregii lumi!)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.