„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on iul. 21, 2009 in Politic | 5 comments

Realitatea economica va impune rediscutarea conditiilor cu FMI

Realitatea economica arata ca Romania va inregistra in trimestrele 2 si 3 o scadere economica mai mare decat cea din primul trimestru.

In aceste conditii, de scadere importanta a PIB-ului, este greu de crezut ca se vor putea respecta tintele stabilite cu FMI. Vom asista probabil la o rediscutare a acestor conditii….in ce termeni??!!

Daca o tinem tot asa, din scandal in scandal, cu masuri care mai de care mai populiste dar care nu au nicio legatura cu realitatea economica …iar leul nostru costa tot mai mult pentru a fi mentinut la un curs de schimb cat de cat acceptabil…

5 Comments

 1. Incotro mergem? Spre ce ne indreptam? Eu cred ca suntem foarte aproape de fundul prapastiei. Oare vom avea puterea sa revenim la suprafata?

 2. Cântecul e vechi, îl cântam şi eu acum douăzeci şi de ani. Pe la versuri a mai fost adaptat el, destul de bine, apreciez. Este evident că stimatul domn nu ştia să folosească acel fierăstrău, a avut noroc că nu s-a accidentat. 🙂 Fierăstrăul are nişte gheare la bază care trebuie să sprijine pe lemn pentru a face dinţii de la lanţ pârghie şi a tăia drept, dar mai ales pentru a nu te trezi cu obiecte contondente sărind colo şi colo. 😀

  Personal cred că până la finele anului se va ajunge la o scădere economică de 15%. Încă mai e până acolo… dar se apropie vertiginos.

 3. Mai copi romani frumosi din neamul Daciilor.
  Romania va ajunge sa ia imprumuturi doar sa-si plateasca dobanziile.Dupa care va trebui sa ia imprumuturi sa-si plateasca dobanziile la dobanzi.
  Romania va ajunge Somalia Europei.
  Prima lege abrogata dupa revolutie afost cea care interzicea romaniei sa ia imprumuturi externe.A abrogato fiul lui Walter Roman adica Petre Roman .Ce va face romania cand multinationalele si celelalte emprese se vor duce in alte tari cu forta de mana mai ieftina.Adica tari care vor fi invitate la aderarea in UE dar cu conditia de a aplica reguliile jocului UE care nici pe departe nu vor avea rolul de a ridica economiile acelor tari ci dimpotriva.Vom ramane cu o agricultura la nivelul aniilor 44 si o imdustrie la nivelul aniilor 44.Plus vreo 100 miliarde datorii.Sa nu mai punem paduriile defrisate ,gazul si petrolul supt.Si aurul.Si cine va plati.In oricecaz nu cei care au adus natiunea in aceasta stare.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.