„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on iul. 30, 2014 in Comunicate, Featured, Politic | 1 comment

PSD-UNPR-PC va da următorul preşedinte al României: Victor Ponta

10511143_788443547862201_2943850548041992242_n

Declaraţie de presă

Ana Birchall: PSD-UNPR-PC va da următorul preşedinte al României: Victor Ponta
La Consiliul Naţional al Partidului Social Democrat, Ana Birchall, deputat PSD şi Înalt reprezentant al Primului Ministru pentru afaceri europene şi parteneriat cu SUA a votat pentru desemnarea lui Victor Ponta candidat la alegerile prezidenţiale din partea PSD-PC-UNPR.

„PSD va da României un preşedinte pe care îl merită, în persoana lui Victor Ponta. Suntem hotărâţi să le spunem românilor că momentul de final al regimului Băsescu a sosit şi că singura şansă pe care o avem pentru a spune o dată şi pentru totdeauna stop acestui regim şi oamenilor care încă îl perpetuează este să dăm României un nou model de preşedinte, un șef de stat democratic și european” a afirmat Ana Birchall.

„Dacă ar fi să aleg numai câteva motive pentru care am votat pentru ca Victor Ponta să fie susţinut de PSD la prezidenţiale, aş spune că Victor Ponta este un reprezentant al unei noi generaţii de politicieni. Este un politician tânăr, cu o viziune proaspătă asupra dezvoltării economice şi sociale a României. Nu credeţi că a venit momentul ca România să fie condusă de o nouă generaţie, nepervertită de bolile comunismului, de o generaţie cu ambiţie care poate să aducă schimbarea pe care cu toţii o aşteptăm de 25 de ani?” a declarat Ana Birchall.

„Aş adăuga faptul că Victor Ponta are capacitatea de a uni societatea românească în jurul uni set de valori puternice pe care le-am uitat în ultimii 10 ani, şi de a înlătura molima dezbinării pe care Băsescu şi ai lui au instaurat-o în România prin promovarea unui model conflictual din punct de vedere social și auster din punct de vedere economic. Victor Ponta a demonstrat că este capabil să conducă un Guvern performant care, în numai doi ani, a adus România pe locul 1 în UE în ceea ce priveşte creşterea economică. „Dreapta”, reorganizată astăzi în marele Partid Naţional Liberal a tăiat orice speranţă a românilor la o viaţă mai bună” a continuat deputatul PSD.

În timpul regimului Băsescu, am uitat cum să fim mândri că suntem români, am uitat cum să fim reprezentaţi cu fruntea sus în Europa şi în lume, printr-o politică externă demnă. A venit timpul să ne reamintim ce înseamnă România pentru noi.” a arătat deputatul PSD.

„Consider că Victor Ponta este cea mai bună opţiune pentru Cotroceni. În timp ce Dreapta din România construieşte bazele unui nou regim Băsescu, pe aceeași dictatură a non-valorilor, pe aceeaşi stare de conflict şi pe acelaşi model economic, Victor Ponta, PSD şi aliaţii săi din PC şi UNPR, propun un nou model economic şi social pentru România, un proiect naţional concret și pragmatic, început de USL în 2012, un proiect care se numeşte România Puternică.

„Înainte de confruntarea pentru funcţia de preşedinte al României un lucru rămâne cert: merităm un nou model de preşedinte care să pună capăt unei lungi serii de lovituri aplicate sistematic României şi românilor. După 10 ani de sacrificii impuse poporului român de către Traian Băsescu și ai lui, ridicăm capul demn, cu mândrie. Încrederea mea şi votul meu se îndreaptă către candidatul susţinut de PSD, PC şi UNPR: Victor Ponta.” a precizat Ana Birchall.

1 Comment

  1. Este clar ca Victor Ponta va castiga alegerile…ramane de vazut daca va fi intr-adevar un Presedinte bun…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.