Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 24, 2016 in Personal, Politic | 0 comments

După amânarea Legii insolvenței persoanelor fizice în pragul Crăciunului de anul trecut, Guvernul atacă și Legea conversiei la Curtea Constituțională

14712740_956072924504476_5452843703198535521_o

În seara aceasta, în timp ce mă aflam într-o emisiune în direct, am primit mesajele dumneavoastră prin care mi se comunica acțiunea Guvernului de contestare a Legii conversiei francilor elvețieni la Curtea Constituțională, prelungind astfel inutil termenul de intrare în vigoare. Consider că este incorect față de miile de români aflați în necaz financiar să fie împiedicați să își ia viitorul înapoi.
După ce în pragul Crăciunul anului 2015 acest Guvern tehnocrat a amânat nejustificat termenul de intrare în vigoare a Legii insolvenței persoanelor fizice, acum vine și atacă la Curtea Constituțională o lege așteptată de zeci de mii de români amenințați cu executarea silită în prag de iarnă.
Vreau să vă asigur că mă voi lupta în continuare prin toate mijloacele pe care un parlamentar aflat în slujba cetățeanului le are la dispoziție pentru ca toți cei care au fost înșelați să aibă dreptul la o a doua șansă și să iasă din impasul financiar în care au intrat fără vina lor.
Nu este corect ca un consumator de bună credință din România să nu aibă la dispoziție aceleași instrumente legale ca orice cetățean european care să îl ajute și să îl protejeze în fața abuzurilor de orice fel.
Mulțumesc tuturor pentru mesajele pe care mi le-ați transmis în această seară și vă asigur că nu voi abandona această luptă corectă din punctul meu de vedere.
Continuăm împreună!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.