„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on apr. 2, 2010 in Personal | 22 comments

Paste Fericit

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste va doresc sanatate, fericire, bucurii si numai impliniri alaturi de cei dragi!
Fie ca lumina sa aduca pacea in casele voastre! Hristos a Inviat!
Cu drag,
Ana

paste-fericit Sursa Foto: felicitari.topfun.ro

22 Comments

 1. Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
  Paste fericit!

 2. @Ana, colegii de pe blog

  Va doresc un Paste fericit si plin de lumina alaturi de cei dragi.

  • Draghi
   multumes. Asemeni tie si familiei tale. Hristos a Inviat!

  • Draghi
   Multumesc. Multa sanatate, fericire, bucurii si numai impliniri pt tine si familia ta. Hristos a Inviat!

 3. De-ar fi sa vina Domnul, din ceruri, inapoi,
  E semn ca ne iubeste, ne iarta,…spunem noi !
  Ca Dumnezeu exista, e lucru adevarat,
  Chiar zilele astea spunem… HRISTOS A INVIAT !

  Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre si care aduce clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului. Ne este data sa o acceptam si s-o intelegem !

  Haideti sa lasam deoparte totul – macar pentru o clipa – si sa multumim Domnului pentru ceea ce ne-a daruit si ne daruieste zi de zi, incercand sa devenim cu totii mai curati si mai buni, primind in suflet LUMINA INVIERII !

  PASTE FERICIT!

  • Costi
   Multumesc. Multa sanatate, fericire, bucurii si numai impliniri pt tine si familia ta. Hristos a Inviat!

  • Nea Costache
   Multumesc. Multa sanatate, fericire, bucurii si numai impliniri pt tine si familia ta. Hristos a Inviat!

 4. UN PASTE FERICIT ! RH

  BASESCU – CEAUSESCU – BASESCU
  ( UNIRE PRIN ASPIRATII SI DESTIN )

  DOCUMENTUL CARE A PECETLUIT SOARTA LUI CEAUSESCU !
  Ceasescu discuta cu un grup de tovarasi despre un proiect dement . In conversatie apar referinte la bomba atomica, bacteriologica, rachete, arme cu laser etc. Filmat inopinat in satul natal Scornicesti , materialul ajunge in occident. Cineastul Robert Horvath intra peste cateva luni in ancheta securitatii si este acuzat de inalta tradare . O scrisoare a presedintelui american Carter ai salveaza in ultimul moment viata si il trimite peste in SUA. Scriitorul Victor Nicolae preia in serialul ” ” DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII ” aceste evenimente de un dramatism deosebit si incepe publicarea lor in editia de miercuri 7 Aprilie 2010 al revistei NEW YORK MAGAZIN.

  VICTOR NICOLAE
  ” DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII ”

  „Printre locurile de anchetă ale Securităţii, era şi o veche sală de sport, golită de echipament. În mijlocul ei, se afla o simplă masă de lemn, de obicei goală, şi două scaune. În spatele anchetatorului, pe un perete ucigător de alb, trona portretul uriaş, supradimensionat, al lui Nicolae Ceauşescu. Privirea lui fixă m-a urmărit zi şi noapte, mult timp după aceea – îşi aminteşte astăzi, în exclusivitate pentru ‘New York Magazin’ operatorul şef al televiziunii române din anii ’70. Anchetatorii mai oboseau şi ei, dar aveau grijă ca la plecarea spre alte treburi de-ale lor să mă lase în grija celor mai negre gânduri. Atunci am încercat să pătrund în mintea, sau în lipsa de minte, a acestui ţăran / neţăran extrem de şiret, de care depindea ‘ziua de mâine” a peste 20 milioane de oameni. Pe mine mă obseda întrebarea dacă mai prindeam oare această ‘zi de mâine’? Cu cât mă speriam mai tare că totul depindea de o fracţiune de secundă pe muchia cuţitului, de o toană sau de câteva rânduri aşternute din oboseală pe-o hârtie, portretul dictatorului creştea în dimensiune şi importanţă funestă. Încercam uneori, ca în transă, să văd ce scrie pe coala destinului meu. Pentru mulţi dintre cei care au trecut prin această veche sală de gimnastică, de box sau de lupte, hotărârea finală depindea de anchetatori, de rezultatul lor final în urma anchetei. În cazul meu, între mine şi personajul atotputernic proiectat pe perete nu se mai aflau nimeni şi nimic. Uneori, în disperare, i-aş fi cerut scuze pentru curajul de a-l înfrunta direct, încercând chiar să-l conving de inconştienţa mea. Iar în alte zile mă copleşea mândria de a fi avut această îndrozneală. Încercam să-i conving pe toţi anchetatorii că, în cele 5 / 6 minute în care s-a făcut cel mai important film despre Ceauşescu, m-a dominat doar instinctul de operator cu camera-n priză, nu un obiectiv voit politic. Acesta este de altfel şi adevărul. Anchetatorii păreau că mă cred, mulţumiţi de un răspuns ce umplea o etapă a interogatoriului. Lucrurile se complicau însă la o altă întrebare, la care nu am dat răspunsul niciodată: De ce am trimis materialul filmat despre preşedinte Serviciului Francez? Scurtul film încă nedevelopat de mine mi-a schimbat destinul, pe o dorinţă mereu vie de a nu uita nimic. Trebuie să recunosc faptul de a nu fi ghicit atunci că tocmai aceste câteva minute de filmare ar fi reuşit să schimbe şi soarta lui Ceauşescu, împingându-l cu încă un pas spre zidul de la Târgovişte. Totul a început într-o zi friguroasă de toamnă, la Scorniceşti, unde liniştea unei ploi mocnite a fost întreruptă de girofarele maşinilor negre ale convoiului prezidenţial.”

  -ARTICOLUL COMPLECT PRELUAT DIN NEW YORK MAGAZIN POATE GASIT PE BLOGUL ROBERT HORVATH- DEVA 
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

 5. Paste fericit si optimist!

  • Tio
   Multumesc. Multa sanatate, fericire, bucurii si numai impliniri pt tine si familia ta. Hristos a Inviat!

  • Motanul Incaltat
   Multumesc. Multa sanatate, fericire, bucurii si numai impliniri pt tine si familia ta. Hristos a Inviat!

  • Bibliotecaru
   Paste Fericit si Hristos a Inviat!

 6. Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire. In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna… HRISTOS A INVIAT!

  • Loredana
   multumesc la fel.

 7. Fie ca Invierea Domnului sa va aduca pace in suflet,lumina in priviri si acel sentiment de siguranta care numai biserica si familia ni-l pot oferi.

  • Vasile
   Adevarat a Inviat…sper ca ati avut un Paste linistit . Salutari alor tai.

 8. HRISTOS A ÎNVIAT!

  • Motanul Incaltat
   O saptamana buna si sper ca ai avut cateva zile frumoase.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.