Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 2, 2009 in Politic

Oare vom ajunge sa discutam in campania asta

si lucruri serioase, de substata, despre proiectele si solutiile propuse de cei doi candidati sau vom ramane blocati in subiecte spumoase, „interesante” dar greu de imaginat ca vor rezolva criza economica, morala si sociala in care se afunda societatea romaneasca?

14 Comments

 1. Ce ar mai fi de discutat? Nu ştiu cum anume m-ar putea dezamăgi mai tare oamenii care îşi spun astăzi reprezentanţii clasei politice din România. Oare oamenii aceştia care fac declaraţii la televizor, preşedintele citind avizul, domnul Boc oprind declinul economic fără să mişte un deget, spectacolul „pâlcului” de politicieni de la paradă… ei realizează că sunt cu mult, dar cu mult, mai rău decât imaginea pe care o avea acum 20 de ani poporul despre camarila comunistă?

  Analizând reproşurile pe care le făceam înainte de 1989 nomenclaturii, punct cu punct, am ajuns la concluzia că nomenclatura de astăzi stă de zeci de ori mai rău. Eu mă mir cum de „nu ne prindem” cu toţii că cei de astăzi, mai ales „băieţii” care se dau specialişti pe la TV şi au răspuns la toate, ne-au „încălecat” cu mult mai rău decât clanul de acum 20 de ani. Toţi sunt mai bogaţi, încalcă mai mult legea, sunt mai aroganţi, recurg la şantaje, se lovesc, se dau în judecată, pun la cale arestări, lovituri de imagine…

  • Bibliotecaru
   din nefericire …iar ai dreptate….

 2. Depinde de ce doresc „sufletzelele” din jurul lui Basescu.

  • Draghi
   rautacios….

 3. Se pare ca s-a rezolvat cu criza economica. Si acesta cred ca e un semn cat de angrenata e RO in piata unica europeana. Cand nu existau niciun fel de premise pt recesiune, anul trecut, ea s-a produs fara sa depinda de noi, iar revenirea se pare ca are acelasi comportament.
  Revenirea morala si sociala cred ca ii va urma celei economice.
  Dezbateri f interesante ar fii pe teme europene, cum putem deveni unul din actorii principali ai continentului, mai ales in calitate de viitori detinatori ai portofoliului pt agricultura.

  • Ovidiu
   si temele europene sunt interesante dar si temele nationale nu trebuiesc pierdute din vedere….temele nationale pot fi duse si sustinute si in PE…daca suntem in stare si avem cu cine….bineinteles

  • Ovidiu
   nu prea cred….cifrele arata ca ne infundam mai rau …din nefericire.

  • Costi
   am citit si sunt de acord si sustin ce scrii si tu. Numai bine

 4. @Ovidiu

  Tare as vrea sa pot impartsi optimismul tau. Din pacate exista si alte semnale…

  România se numără între cele şase „ţări slabe” din UE care ar putea intra în incapacitate de plată, consideră profesorul de economie Kenneth Saul Rogoff, de la Universitatea Harvard din SUA. Potrivit Agepres, el este considerat unul dintre cei mai influenţi economişti contemporani şi a făcut aceste aprecieri în cadrul unei emisiuni la postul britanic Sky News.

  Detalii aici.

  • Draghi
   imi e teama ca Kenneth are dreptate…si vb acum in calitate de avocat cu un doctorat si eperienta profesionala in procedura insolventei

 5. Inca o stire socanta. Si care daca compari sumele vehiculate in articol cu cele cheltuite cu campania electorala iti lasa un gust deosebit de amar…

  • Draghi
   din nefericire este numai inceputul…eu nu glumesc si nici nu ma joc cu cuvintele cand spun ca Romania este in incapacitate de plata.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.