„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on oct. 18, 2013 in Politic | 2 comments

Noi precizari cu privire la situatia din localitatea Pungesti, judetul Vaslui

În urma reacțiilor la mesajul meu anterior, aș vrea să revin cu următoarele precizări:

Este foarte important să privim cu calm evenimentele din această perioadă care au legătură cu intenția companiei Chevron de a demara acțiunile de explorare în perimetrul comunei Pungești, județul Vaslui.

Îi respect foarte mult pe locuitorii județului pe care îl reprezint în Parlament. Acesta este motivul pentru care am considerat că nu trebuie să se lase manipulați de informațiile apărute în ultimele zile în mass-media. Avem datoria de a aduce la cunoștința cetățenilor orice posibilitate ca opinia lor privind subiecte atât de sensibile să fie influențată de unele interese nedeclarate.
Consider că este foarte grav că în vâltoarea evenimentelor s-a ajuns până într-acolo încăt să se invoce decesul unui om pentru a provoca furia oamenilor din Pungești. Este nedemn și complet lipsit de respect ca viața unui om să fie folosită într-un mod atât de josnic.

Aș vrea să precizez, încă o dată, că toate acțiunile mele în calitate de parlamentar au în vedere binele cetățenilor din județul Vaslui. Ca dovadă pentru acest lucru stă toată activitatea mea de până acum ca deputat.
Cred că este foarte important ca în următoarea perioadă să acordăm tuturor părților implicate răgazul necesar de a-și prezenta argumentele.
Sunt alături de alegătorii mei și îi asigur că vor avea din partea mea tot sprijinul necesar pentru a lua cele mai bune decizii pentru viitorul lor”.
Ana Birchall

2 Comments

  1. Dna Birchall,

    Aveti curaj sa ii dati fiului dvs sa bea apa din fantana intr-o zona unde se exploateaza gaze de sist? Poate asa o sa ma convingeti ca minciuna Usl-lui ( ca nu va sustine exploatarile de gaze de sist si de la Rosia montana) a fost un accident si o sa ma convingeti sa nu mai protestez impotriva exploatarii gazelor si a aurului. ( si mai ales a faptului ca am fost mintita pentru a va vota)

    Si astept sa fie prezent si victor ponta impreuna cu cei doi copii si sa faca un lucru identic. ( SI DACA ARE CURAJ SA BEA DIN LACUL DE DECANTARE DE LA ROSIA MONTANA unde cica apa nu e contaminata si sa manance pestele din lac, pe cuvant ca imi cer si scuze!!!!!!!!!!!!!!)

    Otilia Coz

  2. D-na Otilia, dl Victor si d-na Ana sunt doi oameni cu curaj. Au spus ca sunt impotriva pt ca Boc tinea informatiile reale ascunsa intr-un sertar de jos. Cand au ajuns la guvernare, le-au gasit, s-au convins ca e bine si acum actioneaza in consecinta. Boc si Basescu sunt de vina. Au tinut intentionat informatiile ascunse ca sa-i faca pe astia sa pice de prosti.
    Corina Popa

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.