„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on apr. 13, 2010 in Personal, Politic | 7 comments

Multumesc !

As vrea sa multumesc tuturor pentru sustinere, incurajari si gandurile bune.

Nea Costache, Ovidiu, Bibliotecaru , McGogoo, Trahanache, Draghi Puterity, Octavian Pelin, Avocat romania, Misa, Nutzi, Stefania, Stef, Marian, Joe, Daniel Malaelea, multumesc!

Multumesc, de asemenea, presei care a relatat cu obiectivitate stirea.

Asa mai vrea sa le multumesc celor care mi-au trimis mesaje de incurajare pe twitter si Facebook dar  si celor care s-au deranjat sa ma jigneasca prin  comentarii pe blog. Tin sa le amintesc ca injuriile si jignirile nu vor fi niciodata acceptate pe acest blog si ca sunt bineveniti sa viziteze dar nu are rost sa se oboseasca  in a posta injurii.

Ana Birchall

7 Comments

 1. pai cum sa nu relateze obiectiv? Frica pazeste bostanaria 😀

 2. Cu multa multa placere, Ana!
  Sper sa-ti construiesti si sa-ti consolidezi cauza perfect. M-as bucura ca diversitatea de viziuni sa te ajute sa privesti problema din toate unghiurile.
  Te asigur de prietenia mea, orice atitudine ostila as fi avut in comentarii tb privita ca incalzire pt proces;)
  Marturisesc ca te gasesc intre cele mai frumoase 3 femei din lume(celelalte 2 n-au stat de vorba cu mine 🙂 ), cu tot ce reprezinta conceptul de frumusete si probabil de aici am si impresia ca tot ce se leaga de tine tb sa fie ideal, deci si legitimitatea cauzei tale.
  PS Nici macar nu te-am vazut in carne si oase, pt cititori…

 3. Daca as fi stiut despre ce probleme este vorba, probabil as fi comentat. Oricum, este foarte trist cand doi oameni presupus inteligenti ajung sa-si rezolve anumite probleme in instanta. Si asta pentru ca instantele dau doar sentinte, nu impaca, nu „vindeca”, nu dau acel bun-simt si acea intelepciune de care cel putin una din parti are nevoie. Trist …

 4. @Adrain
  Probabil ca e datoria celui caruia i se face dreptate in instanta sa intinda mana celui care i-a gresit si sa devina prieteni

 5. @adrian meri de bate la alta usa, ori intelege conflictul. Viata privata e una, aia publica alta. Respectivul a atacat viata publica, a existat o incercare de reconciliere, nu a fost posibil, dreptate trebuie sa se faca.

 6. M-am informat despre ce este vorba si, intr-adevar, ceea ce a facut Bubble este descalificant nu pentru un jurnalist, pentru un barbat, pentru un om, in general.
  Indiferent de circumstante, ar trebui sa existe o cenzura a bunului simt, care, din cate vad, la acest individ nu exista. Si – intreb – Bubble asta e si popa?
  Cred ca trebuie sa imi cer scuze pentru ce am postat mai inainte si … succes, Ana! Unor astfel de indivizi ar trebui sa li se interzica exprimarea in spatiul public.
  Imi este greu sa ma gandesc la traumele morale care au fost deja produse.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Multumesc ! | Ana Birchall -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Ana Birchall, Ana Birchall. Ana Birchall said: Multumesc ! http://goo.gl/fb/yEbzI [via anabirchall.ro]…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.