„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on oct. 2, 2017 in Personal, Social | 0 comments

Mult succes tuturor în noul an universitar!

Ca în fiecare an, începutul lunii octombrie înseamnă deschiderea unui nou an universitar, fiind un prilej de bucurie şi entuziasm pentru studenţi şi profesori deopotrivă. Pentru studenţii care păşesc pentru prima dată pe băncile universităţii este un moment entuziasmant, pătrunzând în lumea fascinantă a studenţiei, plină de satisfacţii şi greutăţi, dar atât de frumoasă şi care se va dovedi fundamentală în formarea lor umană şi profesională.

La început de an universitar transmit un gând bun tuturor studenţilor, mult succes în parcursul lor educaţional şi îi îndemn să se implice cât mai mult în activităţi extra-şcolare şi în viaţa societăţii. Sunt tineri foarte bine pregătiţi, care trebuie încurajaţi să se implice cât mai mult în dezvoltarea României, pentru a face din societatea în care trăim una mai bună. Îmi doresc ca generaţiile viitoare să poate beneficia de locuri de muncă bine plătite, astfel încât să îşi clădească un viitor aici, la ei acasă.

De asemenea, folosesc acest prilej pentru a mulţumi profesorilor extrem de dedicaţi pe care studenţii români au norocul să îi cunoască. Datorită sacrificiului pe care aceştia îl fac, studenţii care ies de pe băncile universităţilor româneşti primesc o pregătire universitară consistentă şi valori morale înalte.

Mult succes tuturor în noul an universitar!

În imagine: la o întâlnire cu studenţii de la facultăţile de ştiinţe politice şi studii economice

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.