„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on nov. 4, 2017 in Politic | 0 comments

Mult succes candidaţilor PSD la alegerile parţiale

Mâine, 5 noiembrie, cetăţenii din 13 judeţe ale României sunt chemaţi la urne pentru alegerile parţiale din acest an. Doresc să le urez mult succes tuturor candidaţilor Partidului Social Democrat şi în mod special domnului Didi Alexandroaie, candidatul pentru funcţia de primar al comunei Oşeşti, din judeţul Vaslui, o persoană cu multă dorinţă de muncă şi care se va pune cu multă dedicare în slujba cetăţenilor în cazul în care va fi ales.
 
Candidaţii propuşi de Partidul Social Democrat sunt oameni extrem de bine pregătiţi, destonici şi profesionişti, care vor pune interesele comunităţi mai presus decât orice bătălie politică. Sunt convinsă că PSD va câştiga aceste alegeri pentru că suntem principala forţă politică ţării şi am demonstrat că putem aduce în societatea românească un suflu nou, modern, în care să primeze valoarea, profesionalismul şi onestitatea.
 
De asemenea, doresc să invit toţi cetăţenii din localităţile unde se vor organiza alegeri în această duminică să meargă la vot şi să voteze pentru români şi pentru o Românie a normalităţii. Votul nu este doar o datorie fundamentală, pentru care au murit mulţi dintre părinţii şi bunicii noştri, ci şi o posibilitate de a contribui la construirea unui viitor frumos al României. 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.