Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 28, 2009 in Politic

Misiunea FMI vine la Bucuresti

pentru a evalua daca Guvernul si-a respectat sau nu obligatiile asumate in aprilie. De aceasta evaluare depinde si eliberarea celei de-a doua transe din imprumut in valoare de 1.881 milioane euro.

Mai multe aici si aici. Voi ce parere aveti?

6 Comments

 1. Nici nu mai ştiu dacă să mă bucur de împrumuturi sau să nu mă bucur.

  • Bibliotecaru,
   e singura solutie pe moment de a tine in frau moneda nationala…dar nu e o solutie pe termen mediu si lung.

 2. Bibliotecaru@ iti dau eu imprumut un milion de euro si apoi sa vezi cum o sa dormi de bine noaptea.Dator inseamna vandut in acest caz al romaniei.Sti cine e FMI-ul si Banca Mondiala.
  Chestia cu binefaceriile imprumuturiilor a fost vehiculata imediat dupa revolutie.Poporul dupa 89 credea in lumea idilica si cinstita a occidentului .Incet incet o sa iasa pe nas romaniilor naivitatea si delasarea.Ce fac aceste doua entitati cu dobanda pe care statul roman o plateste.,imprumuta alte tari carora le impune regulile .,ce si cum sa faca cu banii.Si aceea tara va inainta in rahat daca mai au si politicieni ca ai nostrii.Si va lua alte imprumuturi si dobanziile vor creste.Si tot asa.Alta tara .Romania a fost primita in UE siindu-se ca e putred de corupta.Aceste doua entitati diabolice stiu ca banii imprumutati sant o parte sant deturnati iar cealalta parte utilizata in scopuri NON PROFIT. Acuma ce zici le convine .Cand iei un imprumut pe un termen si vrei sa-l platesti urmatoarea luna avand posibilitatea platesti penalizari.Datornicul e ca o vaca care este mulsa si mulsa si iarasi mulsa.

 3. Pariu pe ce vreti voi ca iese bine chiar daca ei constata cele mai mari nereguli.Cu cat mai multe datorii pa care nu prea poti sa le platesi cu atat esti mai sclav si manevrabil.Adica o marioneta,iti pierzi independenta toata in afara de cea teritoriala

  • Ion Lee Hooker,
   sper sa nu ai dreptate

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.