„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on apr. 8, 2013 in Personal | 1 comment

Margaret Thatcher

Am aflat cu tristețe în cursul acestei zile despre moartea celei care a fost supranumită„Doamna de Fier” a politicii britanice, Margaret Thatcher, singura femeie prim-ministru din istoria Marii Britanii. Născută ca fiica unui negustor Margaret Thatcher a demonstrat că nimic nu este imposibil, aceasta influențând într-un mod decisiv politica Marii Britanii și, în bună măsură, evoluția conservatorismului european, începând cu anii `80.

Margaret Thatcher a reprezentat una dintre cele mai importante figuri politice din Marea Britanie de după cel de-al doilea Război Mondial, o persoană care nu s-a temut de controversele apărute în jurul său si pe care le- a combatut cu demnitate si curaj. Margaret Thatcher a reprezentat o minte independenta impletita cu un remarcabil sens de al datoriei si al determinarii.

Doamna Thatcher este un model pentru femeile care activează în politică prin atitudinea și voința de care a dat dovadă pentru a reuși într-o lume dominată de bărbați. Dincolo de controverse, Margaret Thatcher insemnat un exemplu de putere și de caracter, chiar dacă mulți,  nu au împărtășit ideile sale.

Noi, romanii,  impreuna cu toti cetatenii Europei Centrale si de Sud Est, datoram  d-nei Thatcher multumiri pentru eforturile si determinarea cu care a luptat pentru incheierea razboiului rece si eliberarea zonei noastre de comunism!

 

1 Comment

  1. Cum puteti sa spuneti ca aceasta criminala este o femeie cu caracter? Ia spuneti asta si argentinienilor sau englezilor care au suferit decenii datorita deciziilor ei proaste.

    Margaret Thatcher e un mit care trebuie demontat. Economie politica studiem si noi?

    http://www.redpepper.org.uk/dispelling-the-thatcher-myths/

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.