Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 19, 2010 in Politic

Legea Educatiei Nationale

Proiectul de lege, asa cum a fost propus de Ministerul Educatiei.

Am citit aceasta lege si sunt multe lucruri de spus. Cu unele propuneri sunt de acord chiar daca stiu ca sunt colege si colegi de partid care nu impartasesc aceiasi opinie….dar sper, ca pana la urma, cu totii vom intelege ca scoala romaneasca nu trebuie sa mai fie subiect de ping pong si de disputa ieftina intre diversi politicieni. Si mai sper ca in proiecte de interes si siguranta nationala, asa cum consider ca este si aceasta lege, sa avem cu totii intelepciunea sa putem sa ne asezam la masa, nu numai pentru fotografia care sa apara la presa (asa cum s-a intamplat in cazul Pactului National pentru Educatie) ci pentru a gasi cele mai bune solutii pentru elevi, studenti si cadrele didactice, pentru a propune, adopta si pune in practica o lege care sa reziste obsesiei de modificare pe care a avut-o fiecare ministru care s-a aflat la carma ministerului educatiei.

Personal, din spirit de fair play, (stiu, un lucru cam rar la noi in partid!!??)  pentru moment nu voi face niciun comentariu public, pana cand dl Ioan Mang, presedintele organizatiei PSD Bihor si noul sef al departamentului de educatie – conform propunerii si numirii dlui Nastase- nu va prezenta o analiza. Sper sa faca acest lucru maine!  

Pana atunci astept cu interes sa citesc sugestiile voastre.

2 Comments

  1. 2 saptamini de dezbatere pt o lege cu asa amploare si consecinte?
    Si un an pre-scolar obigatoriu? De ce? Exista finatate (contin propunerile astea de legi detalii despre cum sint finantate?)?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.