„Numai faptele arată cine suntem cu adevărat”

Posted on nov. 11, 2012 in Politic | 5 comments

Lansarea candidaturii in imagini

Astazi am primit confirmarea ca pe Valea Plangerii (asa cum mai este cunoscuta Valea Tutovei din Colegiul meu) poate sa vina si soarele!  Multumesc Zorleni, multumesc Vinderei, Grivita, Fruntiseni, Pogonesti, Tutova, Ivesti, Pochidia, Ciocani, Perieni, Coroiesti, Bacani, Pogana, Ibanesti, Iana, Puiesti, Al. Vlahuta, Gherghesti, Voinesti si Dragomiresti pentru ca astazi m-ati onorat cu un inceput de campanie perfect! Multumesc colegilor mei primari, lui Gabi Cretu, partenerii mei de drum. Multumiri speciale echipei Zorleni, echipei mele care are grija de mine in fiecare zi. Multumiri cu totul si cu totul speciale  d-nei primar Paula Hultoana care inca odata a dovedit ca este un primar al faptelor nu al vorbelor!

P.S. multumesc Barlad Online pentru frumoasele fotografii. Mai multe fotografii aici.

5 Comments

 1. Privesc pozele. Vad o atmosfera plina de speranta. Mult succes!
  Insa sper ca Dvs. nu veti da un aer mistic acestei campanii electorale.

 2. Bunul simt ma indeamna sa va urez succes, insa ma intreb de ce ati ales tocmai Valea plangerii pentru a candida, si nu ati ramas pe Valea Prahovei? oare suntem mai usor de impresionat de un chip angelic purtat de o silueta finuta…..?
  Sunt convinsa ca judetul Vaslui are persoane competente pentru a ne reprezenta in Parlament si sper ca noi romanii sa invatam sa votam oameni care sa mearga acolo pentru NOI nu doar pentru proprile interese.
  P.S. NU uitati, alegerile sunt pe 9 decembrie, nu sunteti inca deputat 😉

  • Ema eu ma bucur ca ai bun simt. NU accept suspiciunea ta pentru ca eu stiu ce planuri am daca voi avea onoarea sa fiu votata. Singurul lucru care te rog este sa incerci sa ma cunosti si sa ma judeci pe mine pentru faptele mele nu pentru ce au facut sau nu au facut altii! Numai bine

 3. My lovely Ana Birchall! Daca Romania, va avea inca zece candidati, asemenea acestei exceptionale femei, Nimic nu va fi pierdut pentru TARA!

 4. Mult succes , sunt sigur ca o sa fiti un foarte bun deputat!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.